Dacia Duster ediţie specială. Comandă acum una la numerele de pe ecran: 0744SANTA şi 0722MOSUL

Autor: Alexandru Banu 16 dec. 2016 Știri auto

Chiar începe să ne placă din ce în ce mai mult compania asta şi parcă pe an ce trece nu mai are nicio legătura cu ce a fost. Poate că francezii s-au instalat cu totul acolo, poate că nu sunt cei mai buni manageri din lume şi poate că ei taie partea leului la bilanţul după 12 luni. Însă avem o marcă la nivel european cu modele din ce în ce mai apetisante. Iar Dacia nu se mai opreşte după un model lansat ani de zile ca să scoată generaţia următoare. Face update-uri permanente pe modelele actuale – mai o cutie de viteză, mai un NAVI, mai o opţune în plus, ai surprize o dată la cîteva luni. Ediţiile speciale trebuie să existe pe durata vieţii unui model. Şi acum exact asta a făcut Dacia. A venit cu Black Touch Pack Adventure (pachetul e update nou-nouţ) şi aici cităm direct din descrierea lor.

La exterior, se remarcă bandourile de protecţie laterale ale portierelor şi ale aripilor, precum şi pragurile inscripţionate cu numele modelului, specifice pachetului Adventure. Însă Duster Black Touch înseamna mai mult decât un vehicul pregătit pentru offroad.

Ornamentele glossy black ale grilei faţă şi ale oglinzilor retrovizoare, ornamentele de crom satinat ale proiectoarelor de ceaţă, jante de aliaj diamantate de 16’’ Thema şi barele longitudinale îi oferă un stil aparte, care va atrage toate privirile. 

La interior, sistemul multimedia şi de navigaţie Media Nav te va ajuta să găseşti noi destinaţii, să asculţi muzica preferată sau să apelezi contactele din agendă foarte simplu, utilizând ecranul tactil de mari dimensini. Condu fără griji pe trasee lungi cu sistemul Cruise Control şi parchează fără probleme folosind camera de marşarier*. Iar pentru un confort fără egal, optează pentru scaunele cu funcţie de încălzire.

Din Pack Adventure fac parte ornamentele faruri ceaţă “Dark Metal”, bandourile de protecţie laterale pentru aripi şi uşi, ornamentele praguri inscripţionat “DUSTER”.

Am încheiat citatul.

P.S. Preţuri între 14.250 şi 17.850 de euro.

DACIA DUSTER BLACK TOUCH

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide