Dacia începe 2022 în forță cu ediția specială Duster Extreme SE

Autor: Marius Vișan 05 ian. 2022 Știri auto

Ediția specială Duster Extreme SE 2022 vine cu dotări speciale și un design exterior exclusivist. Comenzile pe piața din Franța încep din data 6 ianuarie 2022, cu prețuri începând de la 19.800 de euro.

Dacia Duster Extreme SE este o ediție specială bazată pe nivelul de echipare Prestige. Detaliile incitante de la exterior includ inserții portocalii pe grila frontală, carcasele oglinzilor retrovizoare, barele de acoperiș și capacul portbagajului. Jantele din aluminiu vopsite în negru sunt și ele atracția acestei ediții speciale.

Interiorul se mândrește cu cusături portocalii pe tapițeria îmbrăcată în material sintetic, precum și cu detalii portocalii pe gurile de aerisire, pe cotiera centrală față, pe panourile ușilor și pe consola centrală.

Comenzile pentru Dacia Duster Extreme SE vor fi preluate pe piața franceză începând cu data de 6 ianuarie 2022

Ediția specială Duster Extreme SE vine cu toate dotările standard ale versiunii Prestige (inclusiv aerul condiționat automat și sistemul de infotainment Media Nav Evolution cu ecran tactil de 8 inci ) și adaugă cardul de acces fără cheie, două porturi USB pentru pasagerii din spate și un sistem cu mai multe camere video.

Duster Extreme este disponibil în Franța într-o culoare unică, 100% nouă și 100% exclusivă: Urban Grey. Prețurile în Franța pentru modelele Duster Extreme SE în ediție specială cu motorizare benzină/GPL ECO-G 100 pornesc de la 19.800 de euro. Comenzile vor fi preluate în Franța începând cu 6 ianuarie 2022.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide