Dacia Duster Extreme – Cel mai spectaculos Duster construit vreodată la Mioveni

Autor: Elena Luchian 28 aug. 2021 Știri auto

Dacia lansează Duster Extreme. Ediția specială pare să fie cel mai spectaculos Duster construit vreodată la uzina de la Mioveni.

GALERIE FOTO

Faceliftul celei de-a doua generații Dacia Duster aduce și versiuni speciale. După ce a anunțat Duster Urban, mașina pe care o comanzi și primești cadou o trotinetă electrică, Dacia le propune clienților și Duster Extreme Limited Edition.

Modelul vine cu o serie de elemente care modifică semnificativ imaginea SUV-ului vândut în aproape 2 milioane de exemplare de la apariția sa pe piață, în 2010. Mai mult, seria de dotări este una generoasă.

Dacia Duster Extreme Limited Edition este ușor de recunoscut. Prezintă accente portocalii în grila radiatorului, în carcasele oglinzilor și pe barele acoperișului. În plus, denumirea modelului este scrisă cu același portocaliu pe ușa portbagajului. Modelul este echipat cu jante negre de 17 inci, cu finisaj lucios.

Clienții pot alege una dintre nuanțele exterioare Glacier White, Pearl Black, Comet Grey, Iron Blue, Arizona Orange. SUV-ul din imaginile oficiale poartă culoarea Urban Grey. Aceasta a fost introdusă special în gamă pentru noua ediție specială.

Aceleași inserții portocalii se regăsesc pe ventilații, pe fețele ușilor și în consola centrală. Scaunele prezintă și ele cusături contrastante în aceeași culoare.

Dacia Duster Extreme are la bază linia de echipare Prestige

Ediția specială are la bază Duster linia de echipare de top Prestige. Echiparea standard include noul ecran tactil de 8 inci, care redă sistemul Media Nav. Apare în cabină și un sistem de aer condiționat cu reglaj automat. Viitorul posesor de Dacia Duster Extreme primește o cotieră centrală, patru geamuri electrice și două porturi USB.

Dacia nu menționează motorizările disponibile cu această linie de echipare. Dar mașina din imagini prezintă logo-ul care indică faptul că are tracțiune integrală. Sistemul este disponibil pentru SUV-ul cu motorul 1.5 dCi de 115 cai putere și la versiunea TCe 150 cu 150 de cai putere.

Duster Extreme poate fi comandat începând de anul viitor, dar nu și în România. Cei care nu au răbdare să aștepte atât, pot alege o vesiune standard, care poate fi comandată din septembrie.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide