Dacia lansează Duster Urban. Cât costă și ce cadou primești când o comanzi?

Autor: Promotor 26 aug. 2021 Știri auto

Dacia Duster facelift va fi disponibilă într-o versiune specială în România. Aceasta va purta denumirea Urban și va putea fi comandată începând cu luna septembrie.

GALERIE FOTO

Doar 1.000 de clienți vor putea comanda Dacia Duster Urban. Aceștia vor primi un cadou odată cu SUV-ul produs la Mioveni. Este vorba despre o trotinetă electrică, ce își trece în cont o autonomie de 30 de kilometri.

Această versiune va fi disponibilă exclusiv în România și va avea un preț de pornire de 13.900 de euro. Prețul include subvenția oferită de stat prin Programul Rabla. Începând de anul acesta, valoarea bonusului este de 7.500 de lei.

Clienții vor putea alege fie motorizarea Eco-G cu 100 de cai putere, fie TCe 150 cu motorul turbo de 1,33 litri, cuplat la o transmisie automată EDC.

Două nuanțe exterioare sunt disponibile pentru Dacia Duster Urban. Este vorba despre Orange Arizona și Noir Nacre. Logo-ul Urban își va face apariția pe montantul central, dar și pe praguri.

Comfort și Prestige sunt echipările care pot fi bifate de cei care își doresc ediția specială. Aceștia trebuie însă, să acționeze rapid. Doar 1.000 astfel de unități vor fi construite. Pentru toți ceilalți, modelul pornește de la 14.100 euro, înainte de aplicarea subvenției guvernamentale.

Dacia Duster Urban, însoțită de încă o versiune specială, Extreme

Dacia Duster Urban nu este singura versiune specială din gama modelului. Producătorul român intenționează să lanseze pe piață, anul viitor, și o versiune Extreme. Aceasta va fi vopsită într-o nuanță de gri și va primi accente portocalii contrastante în grila radiatorului și pe carcasele oglinzilor. Denumirea modelului va fi scrisă tot cu portocaliu pe ușa portbagajului.

Se vor regăsi accente portocalii similare și în cabină, pe ventilații, în consola centrală și pe fețele ușilor. Iar cusăturile tapițeriei vor fi în aceeași nuanță contrastantă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide