Dacia Duster într-o poziție dificilă. Se răstoarnă sau nu?

Autor: Elena Luchian 13 feb. 2020 Știri auto

Au plecat să înfrunte noroiul, pantele și rampele abrupte cu o Dacia Duster și au ajuns cu mașina într-o poziție care i-a speriat teribil. S-au răsturnat sau nu?

Galerie foto

Ca să coboare drumul cu șleauri și plin de noroi, pentru că nu au avut loc să întoarcă, au fost nevoiți să meargă în marșarier pe o distanță considerabilă. Lucrurile păreau să meargă bine, mașina avea aderență pe toate cele patru roți și reușit să ajungă, în cele din urmă, într-o zonă în care drumul era mai lat și i-a permis să întoarcă.

Totul părea simplu, dar o coborâre care părea simplă le-a dat emoții uriașe. Nici șoferul și nici cel care filma nu au fost atenți și nu și-au dat seama că partea dreaptă a mașinii pierde aderență și o ia la vale, punând SUV-ul românesc într-o poziție extrem de periculoasă. Așadar… s-a răsturnat sau nu?

“A fost de departe cel mai intens moment trăit în offroad cu Duster-ul meu”, a povestit cel care se afla la volan.

Mașina a alunecat pe noroiul moale și a revenit, în cele din urmă, cu toate cele patru roți pe sol. “Greșeala majoră pe care am făcut-o a fost să considerăm că traseul este ușor. Șoferul ar fi putut fi grav rănit, iar mașina serios avariată”, au concluzionat actorii experienței departe de asfalt.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide