Cu Dacia Duster la goană pe câmp. SUV-ul merge cu o viteză incredibilă!

Autor: Promotor 16 apr. 2021 Știri auto

Un pasionat de Dacia Duster și de aventuri în off-road a fost filmat în timp ce gonea cu mașina pe câmp. Imaginile au devenit virale. SUV-ul ajunge la o viteză impresionantă în timp ce pare să zboare peste denivelări.

GALERIE FOTO

În paralel cu Dacia Duster, care gonește cu viteză pe câmp, se deplasează, dar pe asfalt, un șofer, aflat la volanul unui Suzuki. Acesta atinge, la un moment dat, 100 km/h. Pe câmp, SUV-ul românesc pare să se pregătească de decolare.

În filmarea publicată pe TikTok, Duster-ul înaintează cu viteză peste iarbă și înfruntă fără ezitare denivelările pe care alți șoferi le-ar aborda în treapta întâi sau a doua.

VIDEO:

 

@cosminmcs35♬ Metalica – Six Beer

Deși așa pare, goana cu SUV-ul românesc pe câmp nu este un act de teribilism. Cel aflat la volanul modelului românesc este Cosmin Crăciun, membru și moderator al comunității Dacia Duster Trails & Technical. Cosmin se antrenează, în prezent, pentru Campionatul de Rally Raid. Pe 23 aprilie va participa la Cupa Călărași, la Clasa Promo. Ceea ce vedem în imagini sunt pregătiri și teste pentru competiția care va avea loc săptămâna viitoare.

Posesor de Dacia Duster 1.5 dCi modificată pentru a avea mai multă putere, cuplu mai bun și gardă la sol mai mare, Cosmin are la activ o serie de premii în competiții de off-road și rally raid (vezi GALERIA FOTO).

Dacia Duster în viteză pe câmp, dar și la deal, încărcată cu baloți de paie

Cosmin Crăciun este cel care a făcut valuri în mediul online în iarna care a trecut. A tras atunci cu mașina nu mai puțin de 136 de baloți de paie. În rampă!  (vezi GALERIA FOTO).

Duster-ul lui, care a ieșit pe porțile uzinei de la Mioveni în anul 20144, nu a fost deloc menajat. Mașina a fost pusă la încercare prin munți, pe zăpadă, pe noroaie la Rally Raid, chiar și la muncile câmpului.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide