O Dacia Duster trage după ea o remorcă plină de baloți de paie. VIDEO

Autor: Elena Luchian 02 feb. 2021 Știri auto

O Dacia Duster trage o remorcă plină de baloți de paie. Imaginile sunt inedite pentru oamenii de rând. Pentru cel aflat la volanul SUV-ului românesc, astfel de experiențe sunt la ordinea zilei.

GALERIE FOTO

La volan se află Cosmin Crăciun, pasionat de aventuri în off-road, fotograf și fan Duster, aflat printre moderatorii grupului Dacia Duster Trails & Technical, comunitatea celor care împărtășesc aceeași pasiune: mașina “made in Romania” cu gardă mare la sol.

Imaginile inedite au fost surprinse în Mărăcineni, județul Buzău, acasă la Cosmin, și au făcut furori pe rețelele de socializare. Lumea întoarce capul după Duster-ul cu abilități de bodybuilder mai ceva decât după un Lamborghini. Aventador mai vezi, dar Duster care tractează remorca plină de baloți, mai rar. 136 sunt. Pe numărate!

VIDEO:

@cosminmcs35♬ Paparazzi – Kim Dracula

Cosmin e posesor de Dacia Duster de trei ani și o lună. Mașina lui a ieșit pe porțile uzinei de la Mioveni în 2014. Dar n-a cunoscut asemenea experiențe până la el. Prin munți, pe zăpezi, pe noroaie, la Rally Raid, chiar și la muncile câmpului, Duster i-a demonstrat că se descurcă.

Cu drumuri în țară și peste hotare, SUV-ul a ajuns la 252.000 până acum. 160.000 sunt în palmaresul lui Cosmin. Iar aventura continuă, pentru că, spune el, nu va vinde mașina prea curând. Se gândește să o transforme în vehicul de Rally Raid.

“Este cea mai versatilă mașină din punctul meu de vedere. Piese ieftine, foarte fiabilă pe articulații și nu doar, dacă este întreținută corect”, spune Cosmin.

Dacia Duster transformată pentru aventură

Duster-ul lui a trecut deja printr-o serie de transformări. Arată și se poartă ca o mașină în care s-au investit timp, bani și suflet. Motorul 1.5 dCi a ajuns acum la 130 de cai putere. SUV-ul are suspensii noi, de off-road, așa cum îi stă bine unui vehicul care știe drumurile grele mai bine decât știe asfaltul. Și garda la sol a crescut cu 5 centimetri de la standardul de 21. De intervenții ușoare, s-a ocupat chiar Cosmin. Tot ce a ajuns pe mașină a fost ideea lui.

SUV-ul a fost echipat și cu un cort pe acoperiș (vezi GALERIA FOTO). Așa că, în aventurile sale, Cosmin are adăpost. A petrecut ore bune în cort, când afară erau -15 grade.

Cosmin are și o colecție impresionantă de trofee câștigate la competiții de off-road, dar din modestie, le menționează în treacăt. Înainte de Duster a fost un Nissan Terrano II, cu motor de 2,7 litri. Dar Duster este o eră nouă.

Dacia Duster, cărăuș de profesie

Mașina lui Cosmin nu este singura pusă la munci grele. Un alt posesor de Duster și membru al comunității Dacia Duster Trails & Technical și-a pus SUV-ul la treabă. A cărat și el baloți de paie cu autoturismul (vezi GALERIA FOTO).

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Cosmin Crăciun / Dacia Duster Trails & Technical



Comentarii
Inchide