Nemții au cadoul perfect pentru iubitorii SUV-ului românesc Dacia Duster. Modelul din Mioveni arată fabulos – FOTO

Autor: Marius Vișan 24 dec. 2021 Știri auto

Nemții de la Prior Design au pregătit ceva special pentru iubitorii Daciei Duster, chiar înainte de sărbători.

Pe paginile de Facebook și Instagram ale atelierului Prior-Design au apărut fotografii cu o Dacia Duster care stârnește imaginația iubitorilor de mașini modificate. Germanii i-au montat un body-kit care face ca mașina să arate foarte diferit față de Duster-ul clasic, pe care îl știm cu toții.

SUV-ul românesc Dacia Duster by Prior Design primește multe elemente exterioare glossy

Vedem niște protecții negre ale aripilor din plastic glossy și un difuzor fabricat din același material lucios. La fel stau lucrurile și pentru capacele oglinzilor și acel eleron montat pe hayon, aproape de lunetă. Plasticele care decorează pasajele roților se unesc și se continuă până în partea din față cu o bară de protecție. Logo-urile Dacia și grila au primit și ele noi finisaje, de culoare neagră.

Mașina este dotată cu jante din aliaj ușor care au o culoare ce se asortează foarte bine cu vopseaua caroseriei. Kitul mai include și două țevi de eșapament.

Intră în GALERIA FOTO

Cei de la atelierul Prior Design nu sunt la primul proiect care vizează o Dacia Duster modificată

În urmă cu câteva luni nemții au prezentat un kit de caroserie care aduce un aspect de mașină de curse pentru Dacia Duster. În acea configurație, Duster își pierdea garda la sol generoasă, dar atrăgea multă atenție.

Nu știm câți proprietari de Dacia Duster vor fi interesați de acest tip de modificări, dar trebuie să recunoaștem că cei de la Prior Design au făcut o treabă bună, pentru că modelul produs la Mioveni arată foarte bine.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Prior Design - Facebook, Instagram, YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide