O Dacia Duster cu zero km la bord a fost dusă la detailing. Abia acum arată „țiplă” – FOTO

Autor: ProMotor 04 dec. 2020 Știri auto

Maşina este un bun personal care îţi uşurează viaţa. Întreţinerea ei influenţează direct modul de funcţionare dar şi cum și cât va rezista ea în timp.

Detailingul, faţă de serviciile obişnuite de curăţare şi întreţinere, este o operațiune mai complexă. Operaţiunile realizate sunt minuţioase şi, corect executate, nu doar că îmbunătăţesc considerabil aspectul autovehiculului dar îi menţin acestuia valoarea ridicată.

Proprietarul unei Dacia Duster nou-nouțe, mai grijuliu din fire, s-a gândit să-și ducă mașina la detailing. Operaţiunile realizate au avut ca scop îmbunătăţirea aspectului general dar și protecția. Așadar mașina a primit o corecție lac/polish și o protecție ceramică, și abia acum putem spune că acest duster arată „țiplă”, cum spune românul.

Pozele au fost postate pe Facebook de firma care a realizat detailingul. Se pare că acest Duster a beneficiat doar de pachetul pentru exterior. Nici nu e de mirare, având în vedere că mașina este nouă la interior nu prea erau lucruri ce trebuiau „corectate”.

GALERIE FOTO

O Dacia Duster cu 0 km la bord a fost dusă la detailing, și abia acum arată ”țiplă” - FOTO
O Dacia Duster cu ZERO km la bord a fost dusă la detailing

Ce înseamnă, de fapt detailingul auto?

Detailingul auto are două componente – interior şi exterior. Când vine vorba de detailing auto de exterior, ne referim la operaţiuni complexe de curăţară a caroseriei, a geamurilor, anvelopelor şi a roţilor. Cele trei mari sarcini ce trebuie corect realizate sunt cele de curăţare, lustruire şi protejare.

Detailingul de interior presupune operaţiuni curăţare şi igienizare a compartimentului interior. de la înlăturarea minuţioasă a prafului acumulat podeaua maşinii, până la cele de îndepărtare cu aburi a murdăriei din tapiţerie şi înlăturarea a petelor de pe orice altă suprafaţă. Practic serviciile de detailing sunt menite să confere maşinii aspectul de nou atât de apreciat.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Expert Detailing / Facebook



Comentarii
Inchide