Mașina asta nu a mai fost spălată de 44 de ani. Cum arată după o binemeritată curățare – FOTO (before and after)

Autor: ProMotor 04 nov. 2020 Știri auto

Americanul Larry Kosilla de la pagina de YouTube Ammo NYC a primit de curând sarcina de a restaura un Datsun 280Z fabricat în 1976, o mașină japoneză clasică ce a stat în garaj o perioadă lungă de timp.

Acest exemplar are o istorie destul de interesantă. Potrivit actualului proprietar, bărbatul care a cumpărat mașina în 1976 a observat la scurt timp că există un mic defect pe aripa din față. Reprezentanța s-a oferit să folosească chit și să revopsească aripa, dar proprietarul a insistat ca aripa să fie înlocuită. În cele din urmă, reprezentanța a fost de acord, așa că a îndepărtat aripa frontală originală urând să livreze una nouă.

În același timp, proprietarul a decis să elimine radioul AM / FM original și să îl înlocuiască cu un casetofon Pioneer. Când o mare parte din interior era deja dezmembrat, omul a întâmpinat câteva probleme financiare și a încetat să mai lucreze la mașină. După cum descrie proprietarul actual, mașina nu a mai fost condusă niciodată de atunci.

Mașina a rulat doar 350 de mile (aprox. 560 de km)

După atâția ani de stat în garaj mașina a fost acoperită de un strat gros de murdărie și praf, așa că Larry Kosilla a folosit mai multe procedee pentru a curăța mașina.

Apoi a început să șlefuiască vopseaua pentru a o readuce la starea inițială și, de asemenea, a făcut detailing interiorului și compartimentului motor, scrie Carscoops.com.

În cele din urmă mașina a ajuns să-și recapete strălucirea de altă dată.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide