Dacia Evolut, mașina la care visează toți românii, dar nu pot să o cumpere niciodată

Autor: David Andrei 30 dec. 2020 Știri auto

Dacia Evolut este mașina la care visează toți românii. Este creația unui talentat designer român, care a desenat modelul cu look îndrăzneț.

GALERIE FOTO

Dacia Evolut are un look inspirat de Porsche Panamera și o imagine premium. Este un coupe sport, cu patru uși, și cu o parte posterioară extrem de voluminoasă și o lunetă foarte înclinată. O bandă luminoasă LED unește cele două stopuri alungite către aripi.

Și aripile sunt proeminente și subliniază robustețea modelului care nu seamănă cu nimic din ceea ce se regăsește în gama Dacia, la această oră.

Partea frontală este individualizată de o grilă uriașă, care pare inspirată de la modelele constructorului sud-corean Genesis. În mijlocul grilei se regăsește familiarul logo Dacia, iar deasupra sa, pe capotă, apare numele modelului imaginat de către designerul Puiu Nicolae.

Farurile sunt poziționate foarte sus, foarte aproape de capotă și se extind pe aripi. Tot pe aripi se poate observa din nou logo-ul Dacia.

De această dată, interiorul modelului imaginat de designer rămâne secret. Un lucru este însă, sigur. O Dacia care arată astfel ar veni și cu un preț pe măsura look-ului.

Designerul român desenează modele Dacia premium și sport

Designerul român Puiu Nicolae nu este la prima creație inspirată de Dacia. Acesta are practic o întreagă gamă virtuală. Pe lista lui se regăsește și Dacia Aventurier, un cabrio cu cinci locuri și alură sportivă. (vezi GALERIA FOTO).

Recent, Puiu a prezentat și Dacia Luxus. Modelul imaginat de el pare o combinație de Logan MCV și Renault Koleos, într-o abordare elegantă. Protecțiile din plastic prezente pe aripi și garda mare la sol demonstrează că designerul s-a gândit la o mașină cu abilități în afara asfaltului.

La bord apar scaune, volan și bord îmbrăcate în piele roșie.

Din mâna lui a ieșit și Dacia Logan Lux. Proiectul digital arată Logan-ul românesc transformat într-o veritabilă limuzină. Are însă, proporții generoase, jante cu design îndrăzneț și o bară cromată pe capacul portbagajului, un element preluat din segmentul de lux.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide