Dacia Luxos e un break înălțat cu scaune, volan și bord îmbrăcate în piele roșie

Autor: David Andrei 06 oct. 2020 Știri auto

Dacia Luxos este mașina la care visează toți patrioții care până acum nu și-au luat Dacia pentru că au vrut un autoturism de lux.

GALERIE FOTO

Dacia Luxos este mașina care nu există decât digital. Este creația unui artist marocan care crede că brand-ul românesc are nevoie de un produs care să rivalizeze cu Audi A6 Allroad sau Mercedes-Benz Clasa E All-Terrain. A luat naștere astfel, pentru moment doar online, Dacia Luxos. Din exterior, pare să fie un Logan MCV Stepway, modernizat.

Are faruri LED, protecții din plastic pe aripi și accente cromate care îi subliniază natura elegantă. O gardă la sol considerabilă fac modelul să arate ca un SUV veritabil. Apar bare pe acoperiș, dar și o capotă foarte profilată, în stilul celei pe care am văzut-o la noua Dacia Sandero Stepway.

Numele modelului apare sub grila radiatorului, pe bara din față, dar și deasupra plăcuței cu numărul de înmatriculare din spate. Tot în partea posterioară se pot observa două terminații cromate dreptunghiulare ale sistemului de evacuare și un scut argintiu.

Farurile și stopurile sunt alungite, dar nu urmează tiparul lansat de noile Logan, Sandero și Sandero Stepway, cu semnătură luminoasă în forma literei “Y”.

Dacia Luxos are o cabină ultra-luxoasă

Cabina modelului imaginar Dacia Luxos preia elemente de la modelele brand-urilor de lux. Volanul, bordul și scaunele sunt îmbrăcate într-o combinație de piele alb-roșie. În consola centrală apare display-ul cu dispunere verticală de la Renault Koleos. Acesta este însoțit de butoanele care controlează sistemul multimedia și sistemul de climatizare. Tot de la Koleos este preluat și selectorul transmisiei automate.

Montajul publicat pe YouTube este însoțit de numeroase comentarii ale unor useri entuziasmați de cum arată Dacia Luxos. Mai mulți dintre cei care au văzut clipul cu o durată de 70 de secunde spun că speră ca modelul să se comercializeze în țara lor.

Până când Dacia va trimite pe șosele un model de lux, fanii așteaptă deschiderea listelor de comandă pentru noile Logan, Sandero și Sandero Stepway.

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=8Sq9GkfiOS8

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide