Dacia își invită fanii într-un showroom virtual. Cum poți să vezi noile Logan și Sandero Stepway?

Autor: David Andrei 29 nov. 2020 Știri auto

Dacia a găsit soluția pentru a le arăta fanilor noile generații Logan și Sandero Stepway de aproape, fără a le cere efortul unei deplasări până la o reprezentanță. Sunt invitați cu toții în showroom-ul virtual.

GALERIE FOTO

Showroom-ul virtual “construit” de Dacia își deschide porțile pe 2 decembrie. Cei care vor să vadă noile Dacia Logan și Sandero Stepway de aproape pot urmări transmisiunile live programate marți, miercuri și joi. În fiecare zi, acestea încep la 9:30, 14:30 și 18:30.

Compania le oferă astfel celor interesați șansa să vadă mașinile de aproape din propria sufragerie.

Specialiștii, față-n față cu fanii Dacia

Specialiștii de la Dacia vor aduce în fața celor care urmăresc transmisiunile cel mai bine vândut model în România în ultimii ani, dar și asul din mâneca producătorului, Sandero Stepway, primit cu un entuziasm special la nivel european, încă din ziua prezentării oficiale. Vor prezenta detalii inedite și vor explica de ce noua generație de modele îi este superioară generației anterioare.

Ce beneficii aduce platforma CMF-B, ce dotări interesante au noile Logan și Sandero Stepway și când poți să le comanzi sunt informații pe care specialiștii Dacia sunt pregătiți să le dezvăluie. Aceștia vor răspunde în timp real la întrebările primite de la cei care urmăresc transmisiunile.

Pe site-ul Dacia poți să vezi numărătoarea inversă. Un cronometru arată cât a mai rămas până la primul live din showroom.

Dacia Logan/Sandero în cursa pentru Mașina Anului 2021 în România

Promotor a testat deja noile Dacia și puteți vedea aici detaliile experienței noastre –>  Test drive Dacia Sandero Stepway Eco-G 100 – Regina segmentului B.

Dacia Logan/Sandero accelerează în cursa pentru Mașina Anului 2021 în România. Poți vota modelul preferat pe pagina competiției –> Votează Mașina Anului 2021 în România. Aproape 4.000 de oameni și-au ales deja favoritul. Cei care se mai gândesc încă, mai au timp la dispoziție până pe 6 decembrie, inclusiv.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide