Dacia Jogger primește o serie de modificări. Cum arată cel mai versatil model de la Dacia – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 09 nov. 2022 Știri auto

Întreaga gamă Dacia a trecut printr-o restilizare. Cu această ocazie, și Dacia Jogger a trecut prin același tratament.

Dacia a trecut printr-o transformare. Producătorul românesc a adoptat o nouă identitate de brand. Dacia spune că se orientează către o abordare nouă, care să îmbunătățească sustenabilitatea producției. Din fericire, producătorul declară că va rămâne fidel trăsăturilor care l-au consacrat. Astfel, mașinile sale vor rămâne, în continuare, la niște prețuri competitive.

Din noua identitate de brand pe care Dacia a adoptat-o face parte și noua emblemă, cu o formă asemănătoare literei Y. Pe lângă emblemă, Dacia actualizează showroom-urile sale. De asemenea, și aspectul vizual al mașinilor sale, prin culori și linii de design. Toate acestea fac parte din noua identitate de brand pe care compania o va folosi de acum înainte.

Vom arunca o privire asupra a ceea ce Jogger primește nou cu ocazia acestui facelift.

Noua Dacia Jogger se aliniază noilor teme de design ale producătorului de la Mioveni

În primul rând, la exterior avem sigle noi. Așa cum spuneam, Dacia are o nouă emblemă, de finisată în alb. Pe lângă noua siglă, și grila este în aceeași temă, având elemente de culoare albă care completează sigla.

În partea din spate, sigla nouă este compusă din textul DACIA, tot la fel, finisat cu alb. De asemenea, și jantele au aplicată noua siglă.

Același tratament l-a primit și volanul, care renunță la vechea siglă. De acum înainte, vom vedea textul DACIA pe volan. În rest, diferențele de la interior sunt minime.

Acest mic facelift nu aduce schimbări de ordin tehnic Astfel, Jogger păstrează aceleași două motoare de 100, respectiv 110 cai putere. Cel de 100 de cai putere vine cu instalație GPL din fabrică. Ambele motorizări utilizează o cutie manuală cu șase rapoarte. Există însă vești despre o nouă motorizare care va ajunge pe Jogger. Aceasta va fi una hibridă, care va fi produsă chiar la Mioveni.

Prețurile pentru un Jogger nou încep de la 15.890 de euro. Pentru această sumă vei primi echiparea de bază, Essential, în configurație cu cinci locuri.

Sursa: SDA Dan Cars YouTube

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: SDA Dan Cars YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide