Dacia la care visează Dorian Popa: „Mi s-a făcut pielea de găină” – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 04 mart. 2024 Știri auto

Dacia Bigster pare că este așteptată cu nerăbdare de români, inclusiv de Dorian Popa, care se declară surprins de designul SUV-ului ce urmează să fie produs la Mioveni.

Dorian Popa este cel mai nou invitat la „Podcast cu Prioritate”, emisiune ce poate fi văzută și ascultată integral pe canalul de YouTube ProMotor România și pe Spotify. Celebrul vlogger este cunoscut pentru mașinile scumpe pe care le conduce, dar pare că este destul de impresionat și de gama Dacia, în special de viitorul Bigster.

Chiar dacă în tinerețe conducea un Matiz, Dorina Popa a ajuns să dețină acum mai multe automobile de lux, printre care se numără și un Lamborghini Hurcan Spyder. Cu toate că se afișează constant cu mașinile sale de lux, Dorian pare că nu este deranjat de mașinile producătorului autohton, ba chiar pare că îi plac noile modele Dacia.

Dorian Popa este impresionat de viitoarea Dacia Bigster

„Mai e ceva ce aștept să văd de la Dacia (…) Bigster! Wow, mi s-a făcut pielea de găină când l-am văzut, mi s-a părut un fel de Hummer H3 așa, nu știu, ceva, bravo lor pentru tot”, a spus Dorian în cadrul emisiunii. Vloggerul se declară mulțumit de performanțele Dacia din ultimul an. După cum știm, Sandero a fost a doua cea mai vândută mașină în Europa, la mică distanță de Tesla Model Y. „Sunt mândru că e un brand românesc, sunt mândru că pe afară, prin Europa, oamenii sunt locul întâi la vânzări, ceea ce spune ceva despre ei”, a mai adăugat Dorian Popa.

Dacia a avut un 2023 foarte bun, în care s-a clasat pe locul 2 la general când vine vorba de vânzările la nivel european pentru un model individual. Producătorul rămâne liderul detașat al pieței din România, iar lansarea pe piață a noului Duster ar putea impulsiona și mai mult vânzările brandului românesc.

Podcastul complet cu Dorian Popa poate fi vizionat mai jos

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide