Cum arată Dacia Logan cu cel mai ciudat interior? A fost scoasă la vânzare!

Autor: David Andrei 04 apr. 2021 Știri auto

Dacia Logan cu cel mai ciudat interior are perne pe spătarele scaunelor și volan îmbrăcat într-un material care imită pielea de crocodil. Mașina tocmai a fost scoasă la vânzare.

GALERIE FOTO

Dacia Logan a venit pe lume pentru a ocupa poziția celei mai accesibile mașini din Europa. Dar pentru a asigura costuri reduse, Grupul Renault a apelat la soluții simple. Dar nu toți clienții s-au mulțumit cu o cabină rudimentară și plastice de culoare gri. Un șofer din Republica Moldova a rezolvat problema. Mașina lui e acum de nerecunoscut.

De la exterior e aproape imposibil de ghicit ce se găsește în cabina modelului construit la Mioveni. Un polish care scoate în evidență nuanța roșie, bare negre lucioase, jante din aliaj și un logo bizar pe capotă ies în evidență la exterior. Portierele par însă, altă nuanță de roșu decât acoperișul, aripile și capota.

Se regăsește mult roșu și în cabină, pe coloana de direcție și pe ventilații. Cel mai probabil, acest interior a fost realizat în mai multe etape, pentru că bordul apare gri în unele imagini și roșu în altele. Tindem să credem că versiunea roșie este cea finală.

Șoferul va primi o cotieră și un volan îmbrăcat în piele neagră, care prezintă cusături contrastante… – da, ați ghicit – roșii. Scaunele au fost îmbrăcate într-o combinație ciudată de piele și piele întoarsă, în două nuanțe de maro. Acestea prezintă mici semne de uzură. Se poate observa că acestea au reglaje electrice. Tetiere sunt însă înt-o combinație de negru și roșu. Roșii sunt și pernele poziționate în fața tetierelor.

Tot o combinație înrăzneață de roșu-negru și maro apare și pe fețele ușilor, cu celebrele cusături de tip romb, rezervate, în mod obișnuit, modelelor de lux.

Cât cere proprietarul pe Dacia Logan cu cel mai ciudat interior?

Dacia Logan cu cel mai ciudat interior se află în Republica Moldova și este de vânzare pe site-ul 999.md. Anunțul a fost preluat de site-ul local piataauto.md. Proprietarul spune că a parcurs 25.000 de kilometri cu mașina produsă în anul 2006. Este puțin probabil să fie o informație reală referitoare la parcursul unui Logan vechi de 15 ani.

2.300 de euro cere cel care a vrut să-și transforme mașina într-una de lux. I-a ieșit? De gustibus…

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide