Dacia Logan a lui Andrei Vereștiuc după 750.000 de KM: „Mașina asta prinde 1 milion” – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 19 iun. 2023 Știri auto

Andrei Vereștiuc deține o Dacia Logan cu 750.000 de kilometri la bord. Care este povestea mașinii și de ce crede Andrei că poate ajunge la 1 milion de kilometri?

Andrei Vereștiuc are aproape 260.000 de fani pe YouTube și este cunoscut pentru conținutul cu și despre mașini pe care îl postează constant pe această platformă. El deține și câteva mașini interesante, cum ar fi un Subaru WRX STi, o Dacia Duster pe care o folosește pentru escapadele în natură, dar și o Dacia Logan din prima generație, o mașină cu o poveste interesantă.

Andrei a cumpărat acest Logan cu 752.000 de kilometri la bord, acest kilometraj a fost realizat prin prisma faptului că mașina a fost folosită în regim de taxi în Bacău. Bineînțeles, este o mașină veche, destul de uzată, pe care Andrei nu a folosit-o foarte mult, dar despre care spune că este un proiect.

Dacia Logan cu peste 750.000 de kilometri

Mașina pe care Andrei a cumpărat-o a fost folosită pe post de taxi și și-a petrecut mare parte din viață în oraș. Mașina nu este în cea mai bună stare, după cum spune și Andrei: Bate. Îți dai seama că bate. Nu are întreținere mașina aia”. Conform lui Andrei, mașina are motorul original, un 1,4 litri benzină, cu instalație GPL.

Mașinii i-au fost înlocuite diferite componente, cum ar fi amortizoare, brațe de suspensie, componente ale motorului, dar blocul motor este cel original. Ținând cont de modul de exploatare precar, acest Logan a rezistat bine, la fel ca multe astfel de mașini folosite intens în regim de taxi.

Andrei spune că mașina este utilizabilă, chiar dacă nu se află în stare perfectă: „Direcția nu bate, frâna e bună, merge frâna de mână. Ce să zic, mașina asta prinde un milion, cu o mică întreținere”.

Puteți viziona podcastul integral AICI.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Andrei.verestiuc / Instagram


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide