Puțini știu asta. Cu ce vine Dacia Logan în portbagaj atunci când o cumperi nouă, din reprezentanță

Autor: ProMotor 13 apr. 2020 Știri auto

Dacia Logan nou-nouță are un preț de pornire de 7.530 de euro. Și asta înainte de reducerea asigurată de Programul Rabla, care a debutat în luna martie. Dar ce găsești în portabagajul unei Dacia Logan atunci o cumperi nouă, din reprezentanță? Puțini știu detaliile.

GALERIE FOTO

Dacia Logan are un volum al portbagajului de 510 litri, ajungând la 1.257 de litri, odată cu rabatarea banchetei. Sunt cifre impresionante pentru clasa sa.

Spațiul rezervat bagajelor este îmbrăcat în mochetă. Apare acolo o roată de rezervă de dimensiuni reduse. Aceasta este oferită indiferent de nivelul de echipare ales pentru mașină.

Mașina cu echipare Acces nu vine și cu bec în portbagaj. Dar la echipările Ambiance, Laureate și Prestige, este disponibil sistemul de iluminare a portbagajului, care se activează odată cu deschiderea capacului.

Ce înseamnă „Logan” și cum a ales Dacia numele celui mai ieftin sedan?

Clienții pot achiziționa separat o tavă pentru portbagaj, care ușurează curățarea spațiului la nevoie și care are o suprafață aderentă, pentru ca obiectele să nu alunece.

Se pot achiziționa și diverse plase verticale sau orizontale sau suporturi care nu lase obiectele încărcate acolo să se deplaseze în portbagaj în timpul mersului.

Posesorii de Logan MCV au o opțiune suplimentară dacă se decid să plece la drum cu prietenul cu patru picioare pot recurge la soluția unui grilaj de separare, care se montează în spatele banchetei.

Ce trebuie să ai neapărat în portbagaj?

Conform Ordonanței 2218/2005, clienții sunt obligați să achiziționeze, odată cu mașina, și pachetul legislativ. La Dacia, acesta este disponibil pentru suma de 58 de euro, cu TVA inclus, și cuprinde trusa medicală, un extinctor, vestă reflectorizantă și două triunghiuri reflectorizante.

Ce alte accesorii pentru depozitare sunt disponibile pentru Logan?

Pentru o vacanță cu familia, Logan oferă mai multe posibilități de depozitare. Clienții pot achiziționa bare pentru pavilion și un portbagaj pentru pavilion.

Cei care își iau bicicletele în vacanță pot apela la un suport pentru acestea, care este rabatabil și pivotant și nu împiedică accesul la portbagaj. Cu ajutorul său se pot transporta până la trei biciclete.

Pe lista de accesorii, se regăsește și un cârlig de remorcare.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide