O Dacia Logan a fost răsturnată de un Lamborghini în centrul Capitalei

Autor: David Andrei 08 feb. 2021 Știri auto

O Dacia Logan a fost răsturnată de un Lamborghini în centrul Capitalei. Martorii susțin că șoferul de Lamborghini ar fi fost vinovat. În caz contrar, casa de asigurări la care Loganul are RCA-ul ar fi nevoită să facă eforturi financiare uriașe.

GALERIE FOTO

O Dacia Logan a ajuns cu roțile-n sus în centrul Bucureștiului, în urma unei ciocniri cu un Lamborghini Huracan, care a avut loc duminică searra. Singura persoană rănită a fost un pasager din Logan, care a suferit răni superficiale la cap și nu a fost necesară transportarea sa la spital. Mașinile implicate au fost grav avariate. Și un Range Rover a fost lovit în acest incident.

Martorii susțin că supercarul avea anvelope de vară.

“A leșinat Loganul” sau “Se tăvălește de râs” sunt două dintre glumele celor care au văzut imaginile. Vlogger-ul Andy Popescu pusese mașina într-un story pe Instagram cu două ore înainte de producerea accidentului.

Un accident celebru dintre un Logan și un Lamborghini a avut loc în urmă cu câteva luni la Sankt Petersburg. Atunci șoferița de Logan a fost vinovată pentru că nu a acordat prioritate. Mașina care se vinde în Rusia cu logo Renault a suferit atunci avarii minore. Supercarul însă, a fost grav avariat.

Dacia Logan răsturnată de Lamborghini și Bentley Bentayga făcut zob în Sectorul 1

Un alt incident cu o mașină extrem de scumpă în prim plan a avut loc la intersecția Bulevardul Ion Mihalache – Bulevardul Mareșal Averescu, tot în seara zilei de 7 februarie. Nu s-au înregistrat victime. Skoda va fi cel mai probabil declarată daună totală. Și SUV-ul britanic a avut toate airbag-urile sărite în urma impactului lateral suferit. (vezi GALERIA FOTO).

Circulația tramvaiului 41 a fost blocată timp de o oră și jumătate. STB a trimis pe traseu autobuze care să preia călătorii.

La fața locului au ajuns o autospecială de salvare, o autospecială de pompieri și mai multe echipaje de poliție. Intersecția a fost extrem de aglomerată după accident.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov



Comentarii
Inchide