Cum arată Dacia Logan pe care un tânăr a primit-o de ziua lui și în care a investit 15.000?

Autor: Elena Luchian 03 iul. 2020 Știri auto

Andrei a primit o Dacia Logan de ziua lui. I-a cumpărat-o tatăl lui de la un octogenar. Tânărul a investit apoi aproximativ 15.000 de euro. Cum arată acum ceea ce a fost odată un Logan cu echipare de bază?

GALERIE FOTO

Andrei și-a cumpărat o Dacia 1300 când avea 18 ani. A vrut să o tuneze, dar nu l-a lăsat tatăl său. “E prea veche”, i-a explicat. Părintele i-a luat însă, altă mașină de ziua lui de nume, povestește tânărul în cel mai recent vlog pe canalul de YouTube Avrigeanu Mihai.

I-a cumpărat o Dacia Logan de la un bătrân de peste 80 de ani. Mașina cu an de fabricație 2007, cu motorul 1.4 MPi, era în versiune de bază. Nici casetofon nu avea. Puțin peste 2.000 de euro a costat mașina în 2013. Octogenarul parcursese cu ea doar 38.000 de kilometri.

Pentru Andrei începea o aventură. Prima dată i-a pus niște capace albe, care contrastau cu vopseaua roșie originală. A pus și folie pe geamuri, dar, după ce poliția i-a reținut talonul, a renunțat la idee. A continuat cu o bară de Logan MCV și LED-uri la numărul de înmatriculare și în cabină. În anul următor, mașina a primit arcuri sport și jante de 16 inci.

Au urmat jante de 17 inci, anvelope noi, o suspensie nouă. Pernele de aer i-au dat bătăi de cap. Atunci când mașina cobora, bara de Logan MCV atingea asfaltul. Așa că a pus la loc bara originală.

Logan-ul a primit oglinzi și geamuri electrice, apoi bord, fețe de uși, scaune, banchete, plafon, volan, instrumentar de bord noi. Andrei a ales să retapițeze scaunele de Logan și acum acestea arată de parcă ar fi preluate de la o mașină sport. A îmbrăcat plafonul și montanții în alcantara, a pus și LED-uri pe plafon.

Dacia Logan, mașină-bibelou

Multă muncă, mulți bani, aproximativ 15.000 de euro, și nopți nedormite. Atât a investit Andrei în Dacia Logan. Numai jantele multi-spiță de 17 ani l-au costat aproape 1.000 de euro.

“Povestea noastră de dragoste a început dintr-o ambiție”, povestește tânărul. Iar dragostea pentru Dacia pare să fie moștenire de familie. Tatăl lui lucrează la Dacia de 40 de ani!

Andrei nu mai merge zi de zi cu Logan-ul transformat. Îl ține în garaj și îl conduce doar la evenimente. Îl vopsește an de an pentru că, spune el, îl deranjează chiar și zgârieturile care apar după fiecare vizită la spălătorie. Vopseaua roșie de Renault Clio arată impecabil.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide