Se vinde o Dacia Logan cu aproape un milion de kilometri. Cum arată și cât costă mașina?

Autor: ProMotor 29 feb. 2020 Știri auto

Se vinde o Dacia Logan cu aproape un milion de kilometri. Este vorba despre un Logan MCV cu an de fabricație 2008 adus tocmai din Germania!

Galerie foto

Mașina are motor de 1.6 litri pe benzină, care dezvoltă 115 cai putere și care este cuplat la o transmisie manuală cu cinci trepte. Motorul este încă functional după ce a rulat nu mai puțin de 915.000 de kilometri.

Deși are deja 12 ani, MCV-ul vândut prin intermediul unui dealer din Pitești, al cărui cont a fost activat chiar anul acesta, are garanție până la 1 martie 2020. Adică mâine expiră! Țara de origine a modelului Dacia este – spune anunțul de pe autovit.ro – Germania.

Anunțul este însoțit de o explicație concludentă, deși are câteva litere lipsă: “Masina sete adusa recent din germania personal de mine stare inpecabila acept orce test carte facuta de romania acte la zi unic propietar.” Nu ne-am permis să facem corecturi.

Pe lista de dotări se află interiorul din velur, care nu se regăsește însă, în fotografii, oglinzile retrovizoare încălzite, controlul tracțiunii ASR, senzorii de ploaie și farurile automate.

Dacia Logan MCV cu aproape un milion de kilometri costă 2.450 de euro. Prețul este negociabil. Un Logan MCV nou are preț de pornire de 8.510 euro. Și vine cu…zero kilometri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide