Dacia Logan, utilitara multitasking low cost – FOTO

Autor: Marius Vișan 25 ian. 2020 Știri auto

Dacia Logan a fost disponibilă la un moment dat în Franța și în versiunile Van Isotherm sau Pick-Up.

Marca românească este deosebit de competitivă când vine vorba de raportul calitate-preț, asta pentru mașina poate avea întrebuințări multiple pentru firme sau mici antreprenori.

Site-ul francez largus.fr  a publicat acum ceva vreme (în anul 2009) două imagini cu Logan în versiuni pe care nu le-am mai văzut. Una dintre ele îl arată sub formă de pick-up cu benă basculabilă.

GALERIE FOTO

Suntem siguri că mașina ar fi avut succes și la noi în țară, însă nu știm nimic despre existența ei pe meleagurile românești.

Dacia Logan Pick-up 4 x 2 se adresa atât meșterilor care avea afaceri de transport, cât și persoanelor fizice, iar ca rival direct îl avea pe modelul italian Fiat Strada. Transformările efectuate de constructori includeau o basculanta din aluminiucu un volum de 4 metri cubi.

Și mai exista și versiunea Hard Top Logan Van Isotherm care putea fi deschisă pe trei părți cu posibilitatea de a detașa ușile, cu șase zăvoare care permiteau demontarea rapidă, fără unelte. Logan Van Isotherm are o lungime utilă de 1,81 m și un volum de 1,90 m3 pentru transportul produselor perisabile la temperaturi scăzute, de la zero la trei grade Celsius.

Dacia Logan Van Isotherm și Dacia Logan Pick-up de pe piața franceză aveau atunci un preț foarte avantajos, sub 10.000 EUR. Cele două modelele erau proiectate și produse de ECP, lider european în transformările izoterme a autoutilitarelor.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: largus.fr 


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide