Dacia nu este de acord cu abonamentele pentru scaunele încălzite. Oferă gratuit sticle cu apă caldă

Autor: Ionuț Vîlciu 26 ian. 2023 Știri auto

Dacia oferă gratuit sticle cu apă caldă clienților din Marea Britanie. Producătorul atacă abonamentele recent introduse de alți producători.

Am tot văzut în ultima vreme producători care cer bani în plus pentru funcționalități precum scaunele încălzite sau alte sisteme pe care mașina le are deja montate. Acest lucru a dus la crearea unor abonamente, care înseamnă costuri suplimentare pentru clienți.

Dacia a decis să combată acest fenomen și, între timp, a făcut și o glumă la adresa producătorilor care cer bani în plus pentru deblocarea funcțiilor precum scaunele încălzite. Soluția celor de la Dacia este aceea de a oferi gratuit clienților săi din Anglia „Heated Seat Saviors” sau, în alte cuvinte, o sticlă cu apă caldă.

La ce ajută inițiativa celor de la Dacia?

Ideea din spatele sticlei cu apă caldă este cea că poate înlocui scaunele încălzite. Dacia oferă acestea recipiente puse într-un săculeț cu logo-ul propriu ca alternativă pentru clienții care nu vor să cheltuiască bani în plus pentru opțiunea de scaune încălzite. Dacia oferă scaune încălzite în standard doar pe echipările de top ale modelele Duster, Jogger și Sandero Stepway.

Clienții din Marea Britanie pot ridica, în mod gratuit, recipientul „Heated Seat Saviours” de la reprezentanțele Dacia din orașele Manchester, Swansea și Londra în perioada 1-2 februarie 2023. Sticlele vor fi disponibile în număr limitat, doar 75 de bucăți vor fi comercializate.

Luke Broad, director de brand Dacia pentru Marea Britanie, a declarat: „Heated Seat Saviours” sunt puțin distractive, dar evidențiază direcția în care se îndreaptă industria mai largă în ceea ce privește accesul la funcții pe bază de abonament. A cere cuiva să plătească în plus pentru activarea echipamentelor montate din fabrică cu siguranță nu este Dacia! Credem în simplitate, oferind clienților noștri tehnologie care face conducerea mai convenabilă și confortabilă, cu funcții incluse în prețul inițial al unei mașini.”

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide