Dacia Sandero City costă mai puțin de 9.000 de euro. Care sunt cele mai ieftine modele de la Dacia?

Autor: Ionuț Vîlciu 29 ian. 2024 Știri auto

Dacia dă startul campaniei „Sezonul Dacia”, prin care vrea să aducă beneficii pentru potențialii cumpărători ce se orientează către un automobil nou. Spre exemplu, cea mai ieftină versiune a lui Sandero costă mai puțin de 9.000 de euro prin Programul Rabla.

Producătorul auto a anunțat că demarează cea de-a doua ediție a campaniei „Sezonul Dacia”, cu care Dacia speră să atragă noi clienți pentru modelele sale. În 2024, producătorul autohton anunță cea mai ieftină versiunii a lui Sandero, ce va fi simțitor mai accesibilă decât orice alt model din gama actuală a constructorului de la Mioveni.

Astfel am făcut cunoștință cu Dacia Sandero City, o mașină lansată pe piața din România cu prețul de 8.900 de euro, ajutat de Programul Rabla. Acest model poate fi achiziționat și prin intermediul unei oferte de finanțare propuse de Dacia Finance, cu o rată lunară ce se ridică la doar 99 de euro.

Ce primești pe cea mai accesibilă versiune a lui Sandero?

Mașina vine dotată cu aer condiționat, pilot automat, Media Control cu două difuzoare și jante de 15 inch din aliaj. Sandero City este echipat cu un motor de 1.0 litri pe benzină, cu transmisie manuală și 65 CP. Mașina are faruri cu LED și senzori de lumină, dar și computer de bord. Pentru cei ce doresc varianta Stepway a modelului Sandero, Dacia propune un preț promoțional de 10.900 de euro prin intermediul campaniei „Sezonul Dacia”.

Există și alte modele pentru care Dacia oferă prețuri promoționale, printre care se numără și Dacia Duster 2, aflată acum la final de carieră. Mașina va fi disponibilă pentru o perioadă limitată cu motoare diesel, pe care nu le vom mai vedea pe noua generație, la un preț de 15.250 de euro. Cel mai ieftin Duster ce poate fi cumpărat prin intermediul campaniei este cel echipat cu motorul de 1.0 litri pe GPL, putând fi achiziționat pentru suma de 13.900 de euro.

Sunt anunțate reduceri semnificative și pentru electrica Spring, cu prețuri ce pornesc de la 9.550 de euro pentru versiunea Extreme. Având în vedere că valoarea tichetului Rabla Plus pentru mașini electrice este de 5.000 de euro, prețul de listă al unui exemplar ar trebui să fi în jurul a 14.500 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide