Dacia nu le dă nicio șansă rivalilor. Sandero este Mașina Anului 2021 și în Franța

Autor: Elena Luchian 02 feb. 2021 Știri auto

Dacia chiar nu le dă nicio șansă rivalilor. Sandero a fost desemnată Mașina Anului 2021 și în Franța. Românii își pun și acest trofeu în vitrină alături de cele obținute în România și în Marea Britanie.

GALERIE FOTO

Rivalii au fost învinși fără drept de apel. Dacia Sandero este Mașina Anului 2021 și în Franța. Mașina dezvăluită în toamna anului trecut, odată cu versiunea Stepway și cu noul Logan, Sandero câștigă teren pe piața europeană. Jurnaliștii publicației L’Argus au desemnat modelul “Mașina Anului 2021”. 49 de puncte i-au acordat francezii. Rezultatele au fost anunțate în cadrul galei Trophees L’Argus 2021.

Pe locul 2 al competiției, la o distanță destul de consistentă, s-a clasat un alt model produs în România. Este vorba despre Ford Puma, care a fost notat cu 35 de puncte. A urcat pe ultima treaptă a podiumului Peugeot e-2008 cu 34 de puncte. Au urmat în clasament Seat Leon cu 30 de puncte și Volkswagen ID.3 cu 29 de puncte.

Trofeul câștigat în Franța vine la scurt timp după succesul răsunător înregistrat în Marea Britanie.

Dacia Sandero, Mașina Anului 2021 în trei țări, vine cu dotări interesante

Noua Dacia Sandero vine standard cu o serie de dotări interesante. Are sistem de frânare de urgență și funcție de apelare automată a numărului de urgență în caz de accident, obligatorii, începând cu anul acesta, la mașinile care se comercializează pe piețele din Uniunea Europeană. Se regăsesc la bord șase airbag-uri, iar versiunea de top primește în premieră un acoperiș panoramic.

Tot o premieră în gamă este prezența cutiei automate CVT. Începând cu această generație, Sandero nu se va mai construi la Mioveni, ci în Maroc. În România se vor produce în continuare noul Logan și noul Sandero Stepway. În Franța, modelul câștigător pornește de la 8.690 de euro. În România, prețul este un pic mai mic. Astfel, pentru clienții români, discuțiile încep de la 8.600 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide