Dacia se reinventează. Cum arată cel mai nou Logan și ce dotări are modelul românesc – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 20 oct. 2022 Știri auto

Dacia are o nouă identitate de brand. De acum încolo, toate modelele o vor purta, iar Loganul este unul dintre ele. Cu ce se diferențiază noul Logan de restul?

După cum bine știm, Dacia își schimbă emblema, dar asta nu este totul. Producătorul se orientează către o abordare sustenabilă, dar care să țină cont de caracterul accesibil al mașinilor sale.

Pe lângă logo, Dacia actualizează showroom-urile sale, dar și aspectul vizual al mașinilor sale prin culori și linii de design. Toate acestea fac parte din noua identitate cu care Dacia va merge de acum înainte.

Noi ne vom concentra pe mașinile sale, mai precis pe Dacia Logan. Salonul Auto de la Paris este în plină desfășurare, iar Dacia nu putea lipsi. În cadrul acestui eveniment, producătorul autohton a adus întreaga sa gamă actualizată.

Cum arată noul Logan?

Noul Logan este mai mult o împrospătare a modelului. Pe lângă noua siglă, mașina a primit și noi culori, printre care și nuanța de gri pe care o putem vedea pe acest exemplar. Culoarea se numește Urban Grey și a fost disponibilă pentru prima dată pe Dacia Duster. Acum, această nuanță de gri a ajuns pe întreaga gamă.

Printre diferențele exterioare putem remarca grila redesenată, care integrează noul logo în formă de Y. De asemenea, în partea din spate nu mai avem un logo propriu-zis, ci scrisul DACIA aplicat pe portbagaj.

La interior, diferențele sunt minime. Cea mai notabilă dintre ele este noul volan care, de asemenea, pierde veche siglă în favoarea scrisului DACIA de pe capacul airbag-ului.

Din punct de vedere tehnic nu există diferențe. Pe Logan vom regăsi aceeași parte tehnică, nefiind schimbări la capitolul motoare sau transmisii. Cu toate acestea, Dacia a anunțat că Jogger va fi disponibil din 2023 cu un motor hibrid.

Prețurile pentru un Logan nou încep de la 13.600 de euro în echiparea Expression și motorul de 90 de cai putere cu transmisie manuală. Ceea ce putem vedea în clip este o versiune Prestige. O astfel de mașină pleacă de la suma de 14.700 de euro.

Sursa: SCchannelBG

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: SCchannelBG


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide