Dacia a lansat „Simple Friday”- 70 de mașini la super ofertă

Autor: Mihai Morcovescu 12 nov. 2021 Știri auto

De Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri din an, Dacia le-a pregătit o mare surpriză clienților săi, sub numele de „Simple Friday”.

Industria auto nu traversează deloc o perioadă bună din cauza crizei globale de pe piața semiconductorilor, care se răsfrânge asupra stocurilor de mașini și a timpilor de livrare.

Cu toate acestea, constructorul de la Mioveni a profitat din plin de campania Black Friday și a făcut publică, astăzi, lista automobilele la care se vor aplica reduceri de preț substanțiale.

Potrivit reprezentanților Dacia, toate aceste mașini se află pe stoc, deci pot fi livrate în cel mult două săptămâni, ceea ce reprezintă ceva incredibil dat fiind contextul actual.

Livrare imediată și reduceri de 1.000 de euro

Dacia a lansat „Simple Friday”- 70 de mașini la super ofertă

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

În același timp, din clipa în care oferta a fost făcută publică, la ora 11:00, și până la ora 14:00 a zilei de 12 noiembrie, aproximativ jumătate dintre cele 70 de modele Dacia Duster și Sandero Stepway scoase la vânzare la prețuri reduse fuseseră deja rezervate. Oferta pregătită de producătorul autohton este valabilă timp de o săptămână (12-18 noiembrie).

Dincolo de faptul că mașinile din ofertă vor fi livrate într-un timp atât de scurt, clienții vor beneficia și de discount-uri de până la 1.000 de euro. În cazul persoanelor fizice, dacă se optează pentru o modalitate de finanțare prin programul „Dacia Finance”, vor fi extra discount-uri în valoare de 600 de euro.

Dacă ești tesntat de oferta celor de la Dacia și încă nu ți-ai rezervat autoturismul visat, o poți face accesând site-ul special dedicat ofertei „Simple Friday”.

Sursa: Dacia

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide