Dacia Spring are o nouă înfățișare. Cea mai ieftină mașină electrică arată din ce în ce mai bine – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 18 nov. 2022 Știri auto

Dacia Spring primește o serie de actualizări care o aduc în temă cu noua identitate a companiei. Cum arată noua versiune a primului model electric de la Dacia?

Dacia Spring a avut timp să se instaleze pe piața auto din România. Este o mașină de succes, mai ales dacă ne uităm peste cifre. Spring este cel mai bine vândut vehicul electric din țara noastră, surclasând cu mult concurența. Ce-i drept, mașina vine la un preț foarte avantajos cu ajutorul programului Rabla.

Modelul electric a primit câteva modificări, ele venind ca parte din noua identitate de brand a companiei. Spring se aliniază acum cu restul gamei.

Ce actualizări a primit Dacia Spring?

Dacia are o nouă înfățișare, dacă putem să îi spunem așa. Compania are un nou logo, showroom-uri revizuite, dar și elemente noi de design pentru gama sa de produse.

La fel ca restul mașinilor din gamă, Dacia Spring a primit noua emblemă. Aceasta are forma literei Y și se integrează cu design-ul grilei frontale. Panoul frontal de pe noul Spring are un model care încearcă să imite fibra de carbon, acesta fiind în contrast cu emblema de culoare albă. Blocurile optice au rămas la fel, luminile de zi fiind poziționate deasupra farului propriu-zis.

Pe laterale, singura schimbare este reprezentată de logo-ul actualizat al capacelor roților. Acestea au păstrat același design pe care l-am văzut și până acum.

În partea din spate, mașina rămâne aproape neschimbată. Schimbarea majoră o reprezintă schimbarea emblemei, compania optând să pună, ca pe restul gamei, textul DACIA pe capacul portbagajului.

Interiorul a rămas aproape neatins, marea diferență constând în noul logo întâlnit pe volan.

Prețurile pentru Dacia Spring încep de 22.100 de euro. La acest preț nu se adaugă reducerea de la stat. Cu tot cu reducerea oferită prin programul Rabla, o Dacia Spring va costa în jurul a 11-12.000 de euro.

Sursa: Josip Ricov YouTube

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Josip Ricov YouTube  


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide