Dacia Spring lansează un campionat esport pe platforma Rocket League

Autor: Marius Vișan 07 apr. 2022 Știri auto
Dacia Spring lansează un campionat esport pe platforma Rocket League
  • În perioada 5-24 aprilie 2022, Dacia organizează „Campionatul Electric Dacia Spring”.
  • Este primul campionat „esport” în care jucătorii sunt încurajați să-și personalizeze mașina, făcând-o cât se poate de electrică.
  • Dacia vrea să transmită generației tinere mesajul că, odată cu lansarea modelului Spring, mașinile electrice au devenit accesibile tuturor.

Pentru a participa la campionat, jucătorii trebuie să formeze echipe a câte trei membri și să-și personalizeze mașinile cu elemente electrice. Ideea? Organizatorii vor să arate cât este de ușor, chiar și pentru gameri, să treacă la mașinile electrice. Ulterior, echipele vor participa la mai multe competiții. Jucătorii se pot înregistra aici.

Turneul se va derula în perioada 4-24 aprilie și va consta în 9 competiții, dintre care 4 vor fi prezentate și comentate de către comentatorul oficial al jocului, francezul Rocket Baguette, ce are o audiență globală de peste 13 milioane de persoane. În plus, fiecare competiție va fi difuzată și pe canalele de Twitch ale jucătorilor. Câștigătorii campionatului vor fi premiați cu 5.500 de euro, oferiți fiecărui membru, alături de posibilitatea de a testa Dacia Spring pe o perioadă de o lună.

Având în vedere că media de vârstă a gamerilor este de 36 de ani, jocurile video au devenit o activitate de relaxare pentru oamenii de toate vârstele, nu doar pentru generația tânără.

Dacia_Spring_lansează_un_campionat_esport_pe_platforma_Rocket_League

Dacia Spring a democratizat mobilitatea electrică

La doar un an de la lansarea pe piață, Dacia Spring a ajuns deja la peste 60.000 de clienți, democratizând practic accesul la mobilitatea electrică. Deținătoare a trofeului „Best Buy Car of Europe 2022” (acordat de juriul Autobest), Dacia Spring se bucură de un real succes pe numeroase piețe europene.

Prin organizarea unui campionat de jocuri video, Dacia își dorește să se apropie de generația tânără care este la curent cu provocările mobilității sustenabile. Cu Dacia Spring, mașinile electrice devin accesibile atât online, cât și offline.

Citește și: Dacia Spring costă acum peste 20.000 de euro în România. În ce țări este mai ieftină?

Cât costă să încarci o Dacia Spring acasă. Merită să renunți la mașina cu motor termic?

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide