Cum se descurcă Dacia Spring pe ninsoare? Pățania unui șofer care a plecat pe zăpadă cu prima mașină electrică de la Dacia

Autor: ProMotor 29 dec. 2021 Știri auto

Iarnă grea pentru Dacia Spring, iar primăvara este destul de departe.

Un șofer a povestit pe grupul de Facebook Dacia Spring Club Romania ce pățanie a avut Dacia sa electrică. Bărbatul a plecat la drum, pe ninsoare, și a avut surpriza neplăcută să afle cât de nepregătită este mașina pentru anotimpul rece.

”Dacia Spring, un dezastru în condiții de iarna cu zăpadă. Ștergătorul nu acoperă o mare parte a parbrizului care se acoperă pe dinafară cu zăpadă și în interior cu condens pentru ca fanta de aer nu usucă tot parbrizul.

Este un pericol real pentru ca împreună cu stâlpul care și așa era în câmpul vizual obturează vizibilitatea. Asta e motiv de recall și de modificare a mașinii cu sistem nou de ștergătoare și modificare fanta de dezaburire”, scrie bărbatul pe rețeaua de socializare.

Mesajul a fost însoțit și de o poză care ilustrează situația prin care a trecut șoferul.

Sursă foto: Facebook / Dacia Spring Club Romania

Ca de obicei, ceilalți membri ai grupului au reacționat. Unii au criticat postarea, pe când alții au venit cu soluții. Schimbarea ștergătorului a fost una dintre ele.

Până la remedierea problemelor, trebuie să recunoaștem că este destul de neplăcut să afli, după ce ai plecat la drum pe ninsoare, că ștergătorul nu funcționează cum trebuie și că geamurile nu se dezaburesc la nevoie.

Românii au început să monteze diverse accesorii pe Dacia Spring

Tot de pe grupurile de Facebook cu posesori de Dacia Spring am aflat că au existat mai multe cazuri în care proprietarii și-au modificat mașinile. Unii și-au montat scuturi metalice sub compartimentul motor. Alții și-au pus pernuțe pentru cot sau genunchi pentru mai mult confort. Au existat și cazuri când proprietarii și-au montat chedere pe marginea ușilor pentru o mai bună etanșare. De asemenea, unii și-au montat un sistem de iluminare pentru portbagaj.

Cei care se gândesc să facă o modificare mai consistentă la mașină trebuie să știe că aceasta poate duce la anularea garanției. Este important ca înainte să se apuce de treabă se verifice contractul pentru ca apoi să nu aibă surprize neplăcute.

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Dacia Spring Club Romania



Comentarii
Inchide