Dacia suspendă precomenzile pentru Spring. Care este motivul?

Autor: David Andrei 26 mart. 2021 Știri auto

Dacia suspendă temporar precomenzile pentru Spring. Din cauza interesului uriaș pentru prima mașina electrică din istoria companiei, Dacia este nevoită să apeleze la varianta înscrierii clienților pe o listă de așteptare.

GALERIE FOTO

Dacia Spring a înregistrat record după record în primele zile de la deschiderea precomenzilor. Peste 4000 de persoane au înregistrat o precomandă în primul weekend. Din cauza numărului foarte mare de accesări, site-ul Dacia a cedat pentru scurt timp.

Interesul uriaș îi constrânge pe cei de la Dacia să renunțe temporar la sistemul de precomenzi și să recurgă la o listă de așteptare. Cei care își doresc o Dacia Spring trebuie să urmeze pașii indicați pe site-ul Dacia. După înscrierea pe lista de așteptare, aceștia vor fi contactați de către un Agent Dacia atunci când agentul va putea oferi informații despre achiziție și livrare. În urma contactării, clienții trebuie să se prezinte la Agentul Dacia pentru efectuarea unei comenzi ferme.

Urmează semnarea contractului de vânzare-cumpărare și ulterior, achitarea integrală a prețului mașinii comandate.

Cei care decid să renunțe la înscrierea pe lista de așteptare pot face acest lucru oricând, până în momentul semnării contractului de vânzare-cumpărare. Tot ce trebuie să facă este să trimită un email la adresa [email protected]. Aceștia nu vor fi obligați să achite vreun cost sau să plătească vreo despăgubire.

Ce trebuie să știe clienții care au făcut precomenzile pentru Dacia Spring?

Cei care au făcut deja o precomandă pentru Spring pe site-ul Dacia plătind suma de 99 de euro trebuie să se prezinte, în termen de 14 zile calendaristice de la efectuarea precomenzii, la Agentul Dacia selectat. Doar astfel se poate înregistra o comandă fermă. Aceasta presupune și plata unui avans de 5% din valoarea vehiculului.

Mașina va fi achitată integral în momentul în care aceasta va fi disponibilă pentru livrare.

Cei care nu vor urma pașii vor pierde prioritatea alocării unui vehicul în fabricație și vor intra automat pe lista de așteptare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide