Dacie abandonată de 12 ani, amendată pentru că circula fără rovinietă. ”Bine că nu a prins-o radarul…” (VIDEO)

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto
Dacie abandonată de 12 ani, amendată pentru că circula fără rovinietă. ”Bine că nu a prins-o radarul…” (VIDEO)

Proprietarul unei Dacii 1300 abandonate de 12 ani a avut surpriză de proporţii. Acesta a primit in poştă o amendă pentru că ar fi circulat cu autoturismul pe drumurile publice fără rovinietă, scrie Digi24.ro.  

Bărbatul este din Satu Mare, iar printre maşinile pe care le deţine firma sa se află şi o Dacie 1310 din 1992, pe care nu a mai folosit-o de 12 ani. Acest lucru se pare că nu i-au împiedicat pe cei de la Compania Naţională de Drumuri să-l amendeze pentru neplata rovinietei.

„Mi-a venit să râd şi mă gândeam, la un moment dat, bine că nu a prins-o radarul cu 130 de kilometri la oră, că ar fi fost culmea culmilor”, a spus proprietarul maşinii reporterilor de la Digi24.

„Asta a rămas pe chituci. E ruginită toată, nimic nu e bun în ea”, a spus unul dintre apropiaţii bărbatului.

Proprietarul Daciei nu a primit deocamdată dovada cu înregistrarea de la Compania Naţională de Drumuri, cel mai probabil pentru că între timp şi-a schimbat adresa firmei. La Finanţe însă, dovada a ajuns, iar proprietarul figurează cu datorie.

Reacţia celor de la Compania de Drumuri

„Poate când a transcris numărul, să-l fi transcris greşit, e posibil şi asta, mă gândesc, că altfel nu văd cum. Camerele nu pot înregistra decât ce e pe drum”, a declarat directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, Eugen Cecan.

VIDEOMarius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide