Dacie abandonată de 12 ani, amendată pentru că circula fără rovinietă. ”Bine că nu a prins-o radarul…” (VIDEO)

Dacie abandonată de 12 ani, amendată pentru că circula fără rovinietă. ”Bine că nu a prins-o radarul…” (VIDEO)

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

Proprietarul unei Dacii 1300 abandonate de 12 ani a avut surpriză de proporţii. Acesta a primit in poştă o amendă pentru că ar fi circulat cu autoturismul pe drumurile publice fără rovinietă, scrie Digi24.ro.  

Bărbatul este din Satu Mare, iar printre maşinile pe care le deţine firma sa se află şi o Dacie 1310 din 1992, pe care nu a mai folosit-o de 12 ani. Acest lucru se pare că nu i-au împiedicat pe cei de la Compania Naţională de Drumuri să-l amendeze pentru neplata rovinietei.

„Mi-a venit să râd şi mă gândeam, la un moment dat, bine că nu a prins-o radarul cu 130 de kilometri la oră, că ar fi fost culmea culmilor”, a spus proprietarul maşinii reporterilor de la Digi24.

„Asta a rămas pe chituci. E ruginită toată, nimic nu e bun în ea”, a spus unul dintre apropiaţii bărbatului.

Proprietarul Daciei nu a primit deocamdată dovada cu înregistrarea de la Compania Naţională de Drumuri, cel mai probabil pentru că între timp şi-a schimbat adresa firmei. La Finanţe însă, dovada a ajuns, iar proprietarul figurează cu datorie.

Reacţia celor de la Compania de Drumuri

„Poate când a transcris numărul, să-l fi transcris greşit, e posibil şi asta, mă gândesc, că altfel nu văd cum. Camerele nu pot înregistra decât ce e pe drum”, a declarat directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, Eugen Cecan.

VIDEOComentarii
Inchide