De ce a sărit Elon Musk pe o Tesla Cybertruck?

Autor: ProMotor 24 mai 2020 Știri auto

Elon Musk a sărit pe o Tesla Cybertruck în timpul unei discuții cu realizatorul TV Jay Leno. Ce a vrut să demonstreze?

GALERIE FOTO

Elon Musk a fost la plimbare prin Los Angeles cu Jay Leno, realizatorul emisiunii “Jay Leno’s Garage”, pasionat și colecționar de mașini. Leno a urcat la volanul noului Cybertruck, modelul pe care Tesla l-a dezvăluit în noiembrie 2019, dar care nu a intrat încă în producție.

Musk dezvăluie că versiunea de serie va fi diferită față de prototipul prezentat. “Este cu 5% prea mare în toate direcțiile față de cum ar trebui să fie. Nu ar avea loc într-un garaj normal”, explică șeful de la Tesla în materialul care va fi difuzat de CNBC.

Pick-up-ul electic va fi blindat, iar Tesla lucrează la o soluție prin care să evite incidente ca acela de la prezentarea oficială, când geamurile s-au spart după ce au fost lovite cu o bilă din oțel. Dar de ce este nevoie de blindaj? “Pentru că e super tare!”, este răspunsul lui Musk.

Ce nu se vede în filmarea cu o durată de aproximativ două minute, dar apare într-o imagine făcută publică, este că Elon Musk a sărit, la un moment dat, pe partea din spate a vehiculului, pentru a demonstra în fața echipei de filmare cât este de rezistent acesta. (VEZI GALERIA FOTO)

Cei doi au încercat să meargă cu vehiculul uriaș prin tunelul creat de The Boring Company a lui Elon Musk. Dacă a avut loc, vom afla odată cu difuzarea materialului complet.

Cifrele pick-up-ului Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck în versiune de top va veni cu trei motoare electrice și o autonomie de peste 500 de mile (aproximativ 805 kilometri). Versiunea va fi capabilă să accelereze de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 2,9 secunde, spun cei de la Tesla.

Vor fi disponibile și versiuni cu un singur motor sau cu două, cu puteri și autonomii diferite. Prețul de pornire va fi de 39.900 de dolari, iar cei interesați pot rezerva deja mașina plătind un avans de 100 de dolari. Cine se răzgândește își primește banii înapoi.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide