De ce ai da 5.600 de euro pe o epavă?! Se vinde o Toyota grav avariată

Autor: Marius Vișan 30 oct. 2020 Știri auto

Toyota Hilux este una dintre cele mai capabile mașini de pe piață. Nu e de mirare că până și teroriștii din ISIS o folosesc, tocmai pentru că este o mașină puternică și manevrabilă pe orice fel de teren.

Totuși, oricât de bună ar fi părerea noastră despre Toyota Hilux, nu am înțeles de ce o epavă ar putea costa aproape 6.000 de euro.

Pe autovit.ro există un anunț intrigant

Pickup Toyota Hilux fabricat în 2014, cu motor diesel cu o capacitate cilindrică de 2.500 cm3, tracțiune integrală și cutie de viteze manuală se vinde undeva în Tulcea cu 5.600 de euro. Mașina are pe kilometraj 250.000 de km și arată ca și cum ar fi văzut multe la viața ei, viață care pare că i-a fost curmată într-un accident. Acest Hilux se află într-o vizibilă stare de degradare, atât la interior cât și la interior.

GALERIE FOTO cu Toyota Hilux avariată

Toyota Hilux are o reputație (binemeritată) de a fi unul dintre cele mai dure pickup-uri din lume; nimeni altul decât Jeremy Clarkson de la Top Gear a asigurat faimosul titlu după ce a încercat să distrugă un astfel de pickup, dar în final a eșuat lamentabil.

Verificați mașina pe Carvertical.ro

Nu avem foarte multe detalii despre acest Toyota Hilux care este la vânzare în ciuda faptului că se află într-o stare jalnică. Totuși, cei care vor să-și cumpere o mașină la mâna a doua și se tem că ar putea fi păcăliți, au la dispoziție site-ul Carvertical.ro.

Cu ajutorul acestui site puteți afla dacă mașina pe care intenționați să o cumpărați are kilometrajul modificat și dacă a fost implicată în accidente. Site-ul a mai fost numit și „Spaima samsarilor”.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autovit.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide