De ce mașinile vândute în România sunt mai ieftine decât în Germania?

Autor: Ionuț Vîlciu 22 apr. 2024 Știri auto
De ce mașinile vândute în România sunt mai ieftine decât în Germania?

Răzvan Bălănescu, cunoscut în mediul online sub pseudonimul 99Vehicles este cel mai nou invitat la „Podcast cu Prioritate”. Cunoscutul YouTuber a atins mai multe subiecte de-a lungul discuției, printre care și cel al mașinilor second-hand din România și de ce acestea sunt mai ieftine decât în țări precum Germania.

99Vehicles a devenit de-a lungul timpului unul dintre cele mai cunoscute canale de YouTube pe zona de auto din România. În 2018, Răzvan a lansat canalul auto de YouTube 99Vehicles în limba română, iar în prezent are peste 397.000 de abonați.

De ce mașinile la mâna a doua din România sunt mai ieftine decât cele vândute în Germania?

Ediția cu numărul 41 din „Podcast cu Prioritate” l-a avut ca invitat pe Răzvan, ocazia cu care a putut atinge mai multe subiecte de discuție alături de gazda emisiunii, Luci Popa, printre care s-a numărat și cel al mașinilor SH din România, dar și de ce acestea sunt mai ieftine decât în Germania sau alte țări europene.

„Mașinile care se promovează la noi pe site-urile auto de vânzare impecabile, kilometri reali etc., dacă le cauți în Germania exact cum sunt alea sunt mult mai scumpe, deci undeva e o problemă, o fraudă, o vrăjeală”, a spus Răzvan Bălănescu.

El a vorbit și despre o mașină pe care a achiziționat-o recent, un BMW X3, pe care l-a importat din Germania. „La BMW-ul ăsta am dat pe ea, adusă acasă 12.000. Mașină care pe Autovit era 7-8 mii. 2,5 (litri), 6 cilindri, full. Adică are heliomat, piele, memorii în scaune, tetiere electrice (…) deci e dotată pentru 2009”.

Discuția dintre Luci și Razvan de la 99Vehicles poate fi ascultată mai jos.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide