Decizia instanței: Claudiu Manda rămâne pieton. A condus cu 125 km/h în localitate

Autor: ProMotor 11 nov. 2019 Știri auto
Decizia instanței: Claudiu Manda rămâne pieton. A condus cu 125 km/h în localitate

Claudiu Manda rămâne pieton. Judecătoria Bolintin Vale a respins contestaţia europarlamentarului PSD, rămas fără permis de conducere după ce a fost prins conducând cu 125km/h în localitate. Decizia instanţei poate fi contestată.

Europarlamentarul Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj, a pierdut procesul prin care contesta sancţiunea aplicată de poliţiştii din Giurgiu pentru depăşirea vitezei legale. Judecătoria Bolintin Vale i-a respins contestaţia, pe care a considerat-o ca „neîntemeiată”.

„Respinge plângerea contravenţională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare”, este soluţia Judecătoriei Bolintin Vale.

În aprilie, poliţiştii i-au suspendat permisul lui Claudiu Manda pentru o perioadă de 90 de zile, după ce parlamentarul a fost prins cu 125km/h în localitate, pe raza oraşului Mihăileşti din judeţul Giurgiu, declarau pentru MEDIAFAX surse din Poliţie. Atunci, Manda fusese sancţionat şi cu 1.305 lei.

„La ora 16.00 aveam şedinţă la Senat. La 15.40, la Mihăileşti. Aveam şedinţă şi la ora 16.00 trebuia să ajung. Am plecat în timp util numai că s-a mai întârziat pe drum. Era un drum cu două benzi pe sens la intrarea în localitate. E adevărat ce s-a întâmplat. Mă grăbeam să ajung la Parlament”, declara atunci Cladiu Manda, pentru Mediafax.

Soţia lui Manda, Olguţa Vasilescu, spunea tot atunci că i se pare jenant pentru Poliţia Română să dea pe surse informaţia că i-a fost suspendat permisul de conducere lui Claudiu Manda, pentru că a condus cu viteză. Ea preciza că era şi ea în maşină şi au plecat mai târziu din Craiova.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Claudiu Manda / FacebookComentarii
Inchide