Ce trebuie să treci pe declarația pe propria răspundere dacă te duci să vezi o mașină, în vederea achiziționării ei

Autor: ProMotor 20 apr. 2020 Știri auto
Ce trebuie să treci pe declarația pe propria răspundere dacă te duci să vezi o mașină, în vederea achiziționării ei

Da, ai voie să ieși din casă ca să-ți cumperi o mașină, chiar dacă România este încă în stare de urgență din cauza pandemiei de coronavirus. Dar ce trebuie să treci pe declarația pe proprie răspudere dacă te duci să vezi o mașină, în vederea achiziționării ei?

Ordonanța militară nr. 8 a adus schimbări majore în domeniul auto, menite să vină în ajutorul celor care activează în industrie. Românii au voie să meargă cu mașina la spălătorie, au voie să iasă din casă pentru a achiziționa piese auto și au voie să circule dacă sunt interesați de achiziționarea unei mașini. Dar este obligatoriu ca aceștia să aibă la ei declarația și un act de identitate.

Grupul de Comunicare Strategică le explică românilor ce motiv trebuie să bifeze în declarația pe proprie răspundere atunci când aceștia își părăsesc locuința pentru unul dintre aceste motive.

Conform articolului 5 din Ordonanța militară nr. 8, cei care părăsesc locuința/gospodăria pentru a merge în showroom în vederea achiziționării unei mașini, la service pentru achiziționarea de piese sau pentru reparații ale autovehiculului, trebuie să bifeze în declarația pe proprie răspundere motivul referitor la deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor.

Măsurile se aplică începând cu 17 aprilie, ziua publicării Ordonanței militare nr. 8 în Monitorul Oficial.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide