Un elev dintr-o mașină de școală învață cum se face o depășire în traficul real din București – VIDEO

Autor: ProMotor 21 ian. 2020 Știri auto
Un elev dintr-o mașină de școală învață cum se face o depășire în traficul real din București – VIDEO

Școala de șoferi înseamnă, pentru cei care vor să obțină permisul auto, o perioadă în care te obișnuiești cu traficul real.

Experiența în sine poate fi diferită în funcție de orașul în care faci orele de condus, iar Bucureștiul este, de departe, cel mai complex oraș din acest punct de vedere. De ce? Pentru că este foarte aglomerat, intersecțiile sunt prost semnalizate, marcajele neclare, iar pe lângă acestea agresivitatea șoferilor este, de asemenea, un factor important care te influențează când te afli la volan.

În clipul de mai jos vedem o stradă cum sunt multe în București: câte o bandă pe sens, mașini parcare pe margine și troleibuze care abia își fac loc printre ele.

O mașină de școală se poate vedea cum vine din sens opus cu viteză mică, ceea ce înseamnă că la volan se află cineva care conduce de foarte puțin timp, iar o altă mașină care vine din spatele celei de școală face o depășire la limită.

Din poziția de șofer poți vedea multe astfel de situații în care mașinile de școală sunt „agresate” în trafic, de cele mai multe ori pentru că merg mai încet și îi încurcă pe cei care se grăbesc (șoferi mai experimentați).

Șoferul teribilist reușește să se încadreze la timp pe banda sa, altfel ar fi existat un accident.

Pe de altă parte elevul are parte de o lecție care s-ar putea numi: „Cum să NU faci o depășire!”

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide