Deşi acest Porsche 911 este bun de dus la fier vechi, a fost scos la vânzare – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto

 


Această epava, deşi poate vă vine greu să credeţi, a fost cândva un Porsche 911. În acest moment însă, condiţiile sale exterioare îl fac de nerecunoscut ca maşină produsă de Porsche. La modul cum arată, proprietarului nu îi mai rămâne de făcut decât să o îngroape. Dar, în loc să facă asta, el a făcut un lucru la care puţini s-ar aştepta: l-a scos la vânzare, scrie Carscoop.com.

Vânzătorul spune că pentru 195.000 de dolari maşina poate fi recondiţionată şi adusă la starea pe care o avea când a fost luată din showroom. Din punct de vedere financiar cumpărarea acestei epave nu are niciun sens, deoarece un model asemănător (Porsche 993), cu un kilometraj rezonabil, se vinde pentru 60.000 de dolari. În acest caz nu vedem pe nimeni să se înghesuie să încheie o astfel de afacere. 

Dacă eşti cumva un artist extravagant şi vezi în mormanul acesta de fiare vechi o piesă de artă, sau dacă doreşti să faci vreo glumă cuiva spunând că ţi-ai cumpărat un Porsche, atunci poţi verifica aici anunţul.

GALERIE FOTO


Tags:


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide