Deși ambasador Porsche, jucătoarea de tenis Emma Răducanu conduce cea mai ieftină mașină din Marea Britanie

Autor: Mihai Morcovescu 22 iun. 2022 Știri auto
Deși ambasador Porsche, jucătoarea de tenis Emma Răducanu conduce cea mai ieftină mașină din Marea Britanie

Celebra jucătoare de tenis cu origini românești Emma Răducanu, numărul 11 mondial, este din nou în centrul atenției presei britanice. Cu câteva zile înaintea debutului turneului de Grand Slam de la Wimbledon, ea a fost surprinsă la volanul unei Dacia Sandero, una dintre cele mai ieftine mașini comercializată în Marea Britanie.

Emma Răducanu conduce o Dacia Sandero veche de 5 ani

Emma Răducanu (19 ani) a intrat în istoria tenisului după ce a câștigat anul trecut US Open. Ea devenea atunci prima jucătoare venită din calificări care câştigă un turneu de Grand Slam.

Recent, ea a devenit recent ambasador al mărcii Porsche, De asemenea, Emma este legată prin contract de mai multe firme celebre. Este vorba despre Nike, Wilson, Dior, Tiffany & Co., Evian, British Airways, Vodafone și HSBC Sports.

Ajunsă o jucătoare de top, Răducanu rămâne însă aceeași fată modestă. Ea a câștigat până acum în carieră peste 3,2 milioane de dolari. Cu toate acestea, conduce una dintre cele mai ieftine modele care se vând în Insulă.

Emma a fost surprinsă de ziariștii de la DailyMail în Londra la volanul unei Dacia Sandero de culoarea albă. „Deşi are destui bani ca să îşi cumpere orice maşină doreşte, campioana de la US Open, Emma Răducanu, este mândra posesoare a unei Dacia Sandero de cinci ani. Ea a fost văzută îmbrăcată în ţinută sport în timp ce se urca într-una dintre cele mai ieftine maşini din Marea Britanie”, notează Daily Mail.

Pe piața din Marea Britanie, un model Dacia Sandero are un preț ce pornește de la doar 8.000 de lire sterline (cca. 9.300 de euro).

Jucătoarea engleză cu origini românești este cea mai bine clasată britanică în ierarhia mondială WTA. Ea se pregăteşte intens pentru turneul de la Wimbledon, care va debuta pe 27 iunie. Emma a fost desemnată pe iarba londoneză cap de serie numărul 10.

„Adolescenta se concentrează pe tenis în loc să se focuseze pe maşini scumpe. Iar părinţii săi au grijă de finanţele ei”. tatăl Emmei Răducanu, Ion, este originar din Bucureşti, în timp ce mama sa, Renne, este chinezoaică.

Sursa: DailyMail

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Twitter/Duncan Gray


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide