Roata unui camion a lovit mortal un turist aflat la terasă – FOTO

Autor: George Cristea 05 mart. 2021 Știri auto

Roata unui camion, desprinsă în timpul mersului, a lovit mortal un turist aflat pe o terasă la un motel de pe marginea șoselei. Accidentul a avut loc în județul Vrancea, pe „drumul morții” –  DN2/E85.

Intră în Galeria FOTO

Probabil că nu e cel mai înțelept lucru să te cazezi la o unitate turistică aflată pe marginea unui drum atât de circulat cum este DN2. Totuși, asta nu înseamnă că șoferii nu se opresc adesea la motelurile de pe marginea șoselei pentru a mânca o masă caldă. Unii sunt însă mai ghinioniști decât alții, iar în cazul unui bărbat de 62 de ani acest lucru avea să-i fie fatal.

Bărbatul în vârstă de 62 de ani se afla pe terasa unui motel din localitatea Mărășești din județul Vrancea în momentul în care a fost lovit de roata unui camion. Sigur că roțile de camion nu dau buzna în mod normal peste clienții unui motel – în acest caz roata s-a desprins în timpul mersului. Probabil că bietul om nici nu a văzut ce l-a lovit, cum se spune, dar este cert că nu a mai trăit să povestească.

Accident mortal: Roata unui camion a lovit un turist aflat la terasă

Cel mai probabil, roata camionului s-a desprins din cauza unei defecțiuni sau chiar neglijențe a șoferului, în cazul în care nu a strâns corespunzător prezoanele. Accesata este ipoteza luată în calcul și de polițiști, care au anunțat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul bărbatului.

„Conform primelor date, din cauza unei defecțiuni tehnice, una dintre roțile unui autocamion, care rula pe D.N. 2 – E85, s-ar fi desprins și ar fi lovit mortal un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Focșani, care se afla în imediata apropiere a părții carosabile. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

DN2 este cel mai periculos drum din România, conform statisticilor de accidente. 147 de accidente s-au produs pe DN2 în 2020, în acestea pierzându-și viața 67 de persoane.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide