Ultimele detalii despre Michael Schumacher de la omul care îl vizitează de două ori pe lună

Autor: David Andrei 03 iun. 2021 Știri auto

Apar ultimele detalii despre Michael Schumacher. Acestea sunt dezvăluite de omul care îl vizitează periodic. Este una dintre puținele persoane care au voie în preajma fostului mare pilot.

GALERIE FOTO

Președintele FIA, Jean Todt, a recunoscut că îl vizitează cel puțin de două ori pe lună pe Michael Schumacher. Septuplul campion mondial continuă recuperarea după accidentul grav suferit la schi pe 29 decembrie 2013.

“Nu îl las în pace. Nici pe el, nici pe Corinna, nici pe familia lui. Am avut atâtea experiențe frumoase împreună”, a declarat Jean Todt pentru Corriere della Sera, citat de Planetf1.com.

Fostul șef de la Ferrari dă dovadă de realism după opt ani în care Schumacher nu a apărut în public. În toamna anului trecut, Jean Todt declara: “Cred că acesta este maximul pentru el. Dacă sunt șanse să-l revedem cum era înainte de accident? Nu cred asta.”

Jean Todt și Michael Schumacher au făcut echipă la Ferrari în perioada în care pilotul german a obținut cinci dintre cele șapte titluri din palmaresul său.

Fanii așteaptă să afle mai multe detalii despre starea de sănătate a legendarului pilot odată cu difuzarea documentarului despre viața sa. Aceasta este programată să aibă loc anul acesta.

Detalii despre accidentul lui Michael Schumacher

  • 29 decembrie 2013 – a avut loc accidentul la schi, în stațiunea Meribel din Alpii francezi. Michael Schumacher a dus cu elicopterul la spitalul din Grenoble, cu un traumatism cranian sever și hemoragie cerebrală. A fost operat de două ori pe creier.
  • 18 iunie 2014 – fostul pilot, aflat încă în comă, a fost transferat de la Grenoble la Lausanne, în Elveția.
  • 9 septembrie 2014 – ieșit din comă, Schumi a fost externat și transferat acasă, la proprietatea sa de pe malul lacului Geneva. Această proprietate este acum de vânzare. Corinna Schumacher a achiziționat o vilă în Mallorca. Aceasta i-a aparținut fostului președinte de la Real Madrid, Florentino Perez.
Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide