Detalii oficiale şi galerie foto completă cu noua maşină a lui Ianis Hagi. Este cea mai bine vândută maşină sport hibridă din lume

Autor: Marius Vișan 03 iul. 2019 Știri auto

Ianis Hagi a avut o prestaţie care a atras atenţia lumii întregi la Campionatul Euro U21 de anul acesta. 

La întoarcerea în ţară, Automobile Bavaria a pus la dispoziţia sportivului un automobil BMW i8 Coupé, culoarea Protonic Frozen Yellow, pentru deplasările sale prin ţară.

Cu această ocazie, Automobile Bavaria marchează o nouă etapă în parteneriatul cu G. Hagi şi Academia de Fotbal Gheorghe Hagi – FC Viitorul, început acum 16 ani, în anul 2003.

BMW i8 Coupé generează 374 CP şi 570 Nm şi accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,4 secunde

Noua generaţie BMW i8 Coupé are un motor hibrid „plug-in” inovator care generează 374 CP şi 570 Nm şi accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,4 secunde. Performanţa dinamică şi consumul mic de combustibil sunt rezultatul interacţiunii dintre motorul electric, baterie şi motorul cu ardere internă. Această combinaţie creează un sistem hibrid „plug-in” puternic: rezultatul se reflectă în consumul mixt de combustibil de doar 1,8 l/100 km şi în emisiile medii de CO2 de până la 42 g/km.

În condiţii meteo nefavorabile, controlul dinamic al tracţiunii (DTC – Dynamic Traction Control) facilitează pornirea prin prevenirea alunecării şi oferă tracţiune maximă. În timpul condusului, sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive intră în funcţiune şi asigură aderenţă excelentă în orice situaţie. Sistemul se activează în modul hibrid şi distribuie forţele specifice ambelor tipuri de propulsie în mod variabil către toate cele patru roţi, în funcţie de situaţie.

Maşina lui Ianis Hagi are caracteristici aerodinamice excepţionale

Cea mai impresionantă caracteristică de design este reprezentată de portierele impunătoare din fibră de carbon cu greutate redusă, care pot fi deschise uşor. Partea frontală sportivă evidenţiază caracterul individual al automobilului, iar grila dublă a radiatorului specifică BMW este încadrată de farurile cu tehnologie LED integrală şi de elementul decorativ „Air Curtain” cu design nou. Linia neagră în formă de „V” se întinde de-a lungul automobilului, începând de la capotă, şi subliniază silueta acestui model. Designul fluid impresionant optimizează fluxul de aer şi oferă lui BMW i8 caracteristici aerodinamice excepţionale.

BMW i8 Coupé este cel mai bine vândut automobil sport hibrid din lume si este liderul indiscutabil al clasei automobilelor sport hibride.

Automobile Bavaria, primul dealer BMW din România (1994), cu o activitate de 25 de ani pe piaţa locală, este dealer BMW i din anul 2015 şi este implicat în numeroase proiecte de imagine pentru marcă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide