Dispozitiv GPS, găsit de mecanici pe o mașină adusă în service

Autor: Marius Vișan 31 oct. 2019 Știri auto
Dispozitiv GPS, găsit de mecanici pe o mașină adusă în service

Un bărbat din Vâlcea a fost surprins să afle că sub mașina sa se află montat un dispozitiv GPS.

Autorităţile au fost alertate miercuri de un bărbat din Râmnicu Vâlcea, care spune că sub maşina lui este montat un dispozitiv suspect.

Dispozitivul a fost observat de un mecanic auto de la un service la care bărbatul mersese să verifice autoturismul. Șoferul a depus în cursul aceleaşi zile o sesizare cum că o femeie i-ar fi adresat injurii şi expresii jignitoare.

Ofiţerii SRI care au venit la fața locului au constatat că este vorba de un aparat GPS de urmărire a locaţiei.

„Proprietarul autoturismului sub care a fost găsit dispozitivul GPS este un bărbat de 71 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Autoturismul este folosit şi de fiul acestuia, un bărbat de 40 de ani, care, în cursul lunii septembrie a depus o plângere la Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea cu privire la comiterea infracţiunii de hărţuire de către o femeie de 38 de ani, din Râmnicu Vâlcea. De asemenea, în cursul zilei de 29 octombrie, înainte de apelul pe 112, proprietarul maşinii a depus o petiţie la Poliţie prin care sesiza că aceeaşi femeie i-a adresat injurii şi expresii jignitoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Dispozitivul GPS a fost ridicat de poliţişti.

Sursă: Digi24

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide