Dispozitivul care nu ar trebui să lipsească niciunui șofer. Cu cât poate fi cumpărat de pe eMag

Autor: Ionuț Vîlciu 23 mai 2023 Știri auto

Toți șoferii ar trebui să aibă în mașină echipamentele de siguranță mandatate prin lege, dar și un dispozitiv care poate fi extrem de util în situații limită. Cât costă kit-ul care ar trebui să fie indispensabil pe eMag?

Când vine vorba de obiecte care nu ar trebui să lipsească dintr-o mașină, știm bine că trebuie să avem trusă de prim ajutor, triunghi reflectorizant și extinctor. Pe lângă acestea, în funcție de preferințele fiecăruia, șoferii iau cu ei în mașini diferite obiecte pe care le consideră necesare. Unii aleg să aibă pături, lanterne, becuri de schimb sau siguranțe.

Dace faci dacă se întâmplă o pană iar mașina pe care o conduci pentru că, după cum bine știm, o parte dintre mașinile noi nu mai vin cu roată de rezervă, oferind în cel mai bun caz un kit de pană.

Dispozitivul pe care toți șoferii ar trebui să-l aibă în mașină

Pentru a nu ajunge în situații neplăcute, mai ales dacă se întâmplă într-un loc izolat sau departe de casă, un kit de vulcanizare ar fi ideal de avut la îndemână. În ce constă acesta? Trusa pe care am găsit-o pe eMag cuprinde toate ustensilele și materialele necesare pentru a repara o anvelopă în caz că aceasta a fost perforată. Prețul pentru întreg pachetul este de 49.99 de lei.

Prin urmare, setul este alcătuit mânerul căruia i se pot atașa patru capete separate, dar și cinci șnururi din cauciuc cu care se blochează gaura rezultată în urma străpungerii anvelopei.

  • mâner metalic
  • tijă spiralată, pentru uniformizarea perforației
  • 2 x tije pentru introducerea șnurului de vulcanizare prevăzute cu urechi speciale
  • șnur vulcanizare: 5 buc;
  • cheie hexagon
  • mini cutter

Cum se utilizează?

Conform instrucțiunilor de pe pagina produsului, există 4 pași simpli:

  1.  Se elimină obiectul perforator (cui, șurub)
  2.  Se curăță perforația cu unealta spiralată
  3. Se introduce șnurul în perforație
  4. Se taie surplusul de șnur, lăsând 5mm afară
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: elements.envato.com / eMag


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide