Ce se va întâmpla după divorț cu mașina primită cadou de Ioana de la Ilie Năstase, un Bentley Continental GT?

Autor: David Andrei 03 mart. 2021 Știri auto

Certuri, împăcări, cadouri costisitoare și acum… un divorț. Este despărțirea cu numărul 5 pentru fostul mare tenismen Ilie Năstase. Dar ce se va întâmpla cu mașina pe care el i-a făcut-o cadou Ioanei, un Bentley Continental GT?

GALERIE FOTO

În urmă cu șase luni, Ilie Năstase i-a dăruit soției sale, Ioana, un Bentley Continental GT, cotat la 240.000 de euro. Mașina are motor V8, care dezvoltă 528 de cai putere și care accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4 secunde. Mașina de lux a fost un cadou oferit în avans pentru ziua Ioanei. Aceasta a împlinit 45 de ani pe 15 septembrie 2020.

„De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: ”Wow, ce mașină frumoasă”. Am fost imediat în reprezentanța și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis”, spunea atunci Ioana Simion pentru site-ul click.ro, citat de tacataca.prosport.ro.

Ioana a depus actele de divorț la judecătoria din Hârșova din județul Constanța. Cea care va deveni în curând fosta doamnă Năstase își dorește să păstreze mașina după despărțire, dacă instanța îi va permite. Potrivit presei constănțene, soțul îi cere mașina înapoi.

“Eu îi voi da tot ce este de dat. Sunt o femeie pe picioarele mele. Acele bunuri nu se vor împărți (n.r. apartamentele achiziționate de ea), probabil cadoul pe care mi l-a oferit (n.r. – Bentley-ul)”, a declarat Ioana, pentru Antena Stars.

Poate Ilie Năstase să conducă noul Bentley dacă îl recuperează după divorț?

Chiar dacă ar lua mașina înapoi, Ilie Năstase ar putea fi doar pasager. Fostul lider ATP are permisul anulat după ce a fost prins conducând sub influența alcoolului pe 25 mai 2018, la ora 04:45 dimineața. Etilotestul a indicat atunci o alcoolemie de 0,55 mg/alcool pur în aerul expirat. Năstase a recunoscut că, înainte de a urca la volan, consumase trei beri, două pahare de vin și un pahar de șampanie. El a refuzat prelevarea de probe biologice.

La doar câteva ore după acest incident, Nasty a fost oprit din nou de oamenii legii. Acesta conducea fără permis un scuter.

În iulie 2019, fostul tenismen a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare, cu amânarea executării sub supraveghere pentru o perioadă de 2 ani. În acest timp, el nu mai are voie să conducă niciun vehicul pentru care este necesară eliberarea unui permis.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide