Doar exterior? Cu porcul la spălătorie auto înainte de Crăciun

Autor: ProMotor 20 dec. 2019 Știri auto

O postare de sezon și-a făcut apariția pe grupul FailTrafic.ro, acolo unde se postează, de obicei, evenimente din trafic. În imagini apare o spălătorie auto profesională unde se spală, de data aceasta, nu o mașină, ci… un porc.

Intră în galeria foto

Ritualul de tăiere a porcului e tradiție la români. Totul se întâmplă în gospodărie. Dar unii aleg să nu respecte tradiția și să ducă porcul la spălătorie auto. Dacă vă imaginați că animalul a fost dus acolo viu, vă înșelați. S-a întâmplat după ce animalul a fost sacrificat și pârlit.

„Acum că e curat, să meargă și la vulcanizare, să facă o echilibrare de copite”, se amuză unul dintre cei are au văzut imaginile.

„Insistă pe jante, boss!”, este recomandarea glumeață a altuia.

„Bine că nu l-a dus la spălătorie cu perii!”, a scris altul sub video.

Filmarea nu este însoțită de o descriere, așa că nu putem ghici unde s-a întâmplat, dar sperăm proprietarul „vehiculului” cu tracțiune integrală este mulțumit de rezultat. Și că nu i-a dat și cu spumă sau ceară!

Cine vrea să-și ducă porcul cu mașina la spălătorie sau către oricare altă destinație, trebuie să ia în calcul că poliția a demarat controale în trafic pentru a-i depista pe cei care transportă animale ilegal. Cei care sunt prinși vor fi amendați, iar animalele vor fi confiscate.

 

https://www.youtube.com/watch?v=6hEsyLvnYDo

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide