Doi agenți de la Poliția Rutieră au fost prinși în timp ce luau mită

Autor: Daniel Samoilă 20 dec. 2021 Știri auto
Doi agenți de la Poliția Rutieră au fost prinși în timp ce luau mită

Doi agenți de la Poliția Rutieră din Argeș au fost prinși în timp ce au luat mită de la conducătorii auto.

Poliţiştii judiciari de la DGA-SJA Argeş i-a prins în flagrant pe cei doi în timp ce au luat 1.800 de lei de la doi șoferi pentru a nu le suspenda permisul de conducere. Agenții au fost reținuți pentru 24 de ore și apoi vor fi arestați preventiv.

Suma de 1.800 de lei a fost primită în data de 17 decembrie. În urmă cu o zi, pe 16 decembrie, agenții rutieri au primit suma de 300 de lei de la un alt șofer care a vrut să scape nesancționat. În total, agenții s-au ales cu 2.100 de lei.

Doi agenți rutieri au luat mită de la șoferi

Potrivit mai-dga.ro, Polițiștii judiciari au fost ajutați în acest caz de Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Cei doi agenți au fost duși la Secția nr.2 de Poliție din Pitești.

„La data de 17.12.2021, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș au organizat și realizat acțiunea de prindere în flagrant a doi agenți de poliție din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș – Secția nr. 2 Poliție Pitești – Compartiment Ordine Publică, ambii desemnați ca polițiști rutieri, după ce aceștia, în exercitarea atribuțiilor de serviciu au primit de la doi conducători auto suma de 1.800 lei, câte 900 de lei de la fiecare, pentru a nu le fi suspendate permisele de conducere ca urmare a săvârșirii unor contravenții la regimul rutier”, anunță oamenii legii într-un comunicat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide