Doi bărbați bănuiţi de înşelăciune prin metoda ”accidentul” au fost reținuți de poliție – VIDEO

Autor: Marius Vișan 19 dec. 2022 Știri auto
Doi bărbați bănuiţi de înşelăciune prin metoda ”accidentul” au fost reținuți de poliție – VIDEO

Polițiștii din Focșani, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, au depistat în flagrant şi condus la cercetări doi bărbați, ambii de 34 de ani, bănuiți de înșelăciune prin metoda ”accidentul”.

Astfel, la data de 15 decembrie, o altă persoană ar fi contactat telefonic victima, o femeie, de 78 de ani, din Câmpineanca și, prin inducerea în eroare cu privire la implicarea fiului acesteia într-un accident rutier, i-ar fi solicitat o sumă de bani pentru a-i oferi unui medic, în paralel ținând legătura și cu cei doi bărbați de 34 ani.

Ulterior, la data de 16 decembrie, în jurul orei 00.45, cei doi s-ar fi prezentat la domiciliul victimei, de unde au ridicat 1.500 de euro și 3.000 de lei, moment în care polițiștii de investigații criminale au intervenit și i-au surprins în flagrant delict.

Metoda ”accidentul” încă se aplică și în 2022

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați au fost reținuti de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Focșani, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Vrancea, urmând ca, la data de 17 decembrie a.c., aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, cu propuneri legale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, al polițiștilor din cadrul I.P.J. Constanța și ai Secției 1 Poliție Rurală Golești, informează Poliția Română pe site-ul oficial.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide