Doi bărbați și o femeie au fost prinși în flagrant, imediat după ce au furat catalizatorul unei mașini din București

Autor: Promotor 27 iun. 2022 Știri auto

Vineri, 24 iunie, polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale – Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au prins în flagrant delict doi bărbați și o femeie, imediat după săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Fapta fusese comisă în Sectorul 3.

”În cursul lunii iunie a.c., au fost înregistrate mai multe plângeri, cu privire la furtul unor componente auto, de la mai multe autoturisme ce se aflau parcate în sectorul 1. Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, bănuiții ar avea preocupări de natură infracțională, pe linia furturilor de catalizatoare”, informează un comunicat al Poliției Române.

Astfel, la data de 24 iunie, în urma unor investigații desfășurate, doi bărbați și o femeie au fost prinși în flagrant delict, imediat după ce aceștia, prin tăiere, au sustras catalizatorul unui autoturism, care se afla într-o parcare din Sectorul 3. Cele trei persoane au fost conduse apoi la audieri.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală

Cercetările sunt continuate de către polițiști ai Serviciului Investigații Criminale – Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

”Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se mai arată în comunicatul de presă emis de autorități.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana



Comentarii
Inchide